İzmir Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Ofis Elemanı
İzmir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı- Ön muhasebe Kayıtlarının tutulması - Müşteri mutabakatlarının yapılması - Cari hesap kontrolü - Alış / Satış faturalarının işlenmesi - Günlük kasa işlemlerinin yapılması  Aranan Nitelikler- En ..

İş Tanımı İZMİR MENEMEN/TÜRKELLİ BELDESİNDE BULUNAN OFİSİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE, YÖNETİCİYİ ASİSTE EDECEK, AJANDA PLANLAMASINI YAPACAK, FİRMA İÇİ VE FİRMA DIŞI TOPLANTI ORGANİZASYONLARINI SAĞLAYACAK, TELEFON VE MİSAFİR TRAFİĞİNİ YÖNETECE..

İş Tanımı İZMİR MENEMEN-TÜRKELLİ BELDESİNDE BULUNAN, KÜKÜRT,GÜBRE,PETROKİMYA VE İTHALAT-İHRACAT ALANINDA FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZİN, DIŞ TİCARET DEPERTMANINDA GÖREVLENDİR..

İş TanımıCanlar Boru elektrik tesisat sistemlerinin en saygın üreticilerinden biri olarak yirmi yılı aşkın süredir ülkemize ve yurtdışına hizmet vermektedir. Elektrik tesisat boruları ve ek parçaların üretiminde modern tesisat metodlarının gelişimine ciddi katkılarda bulunmuş..

İş TanımıDÜRKOPP ADLER ve PFAFF Industrial sanayi dikiş makinalarının Türkiye Mümessilliğini yapmakta olan ve merkezi İstanbul'da bulunan şirketimizin İzmir şubesinde Sekreter pozisyonunda görev alacak bayan..

İzmir / Tümü Rönesans Teknik

İş Tanımı Sahada imalatın kontrolünü, proje ve ekip koordinasyonunun sağlanması, İmalatları projesine ve teknik şartnamesine uygun olarak iş programına göre hedef sürelerde ve kalitede sonuçlandırılması, Tüm birimlerle koordinasyonlu olarak şantiye i..

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..

İzmir / Tümü Goldenphone A.S.

İş TanımıEv telefonu, Cep telefonu , İnternet ve TV  hizmeti veren, kendi altyapisina sahip, köklü bir operatör şirketi olan GOLDENPHONE; Uluslararası bir firma olarak uzun yillardir hizmet vermektedir. ..

İzmir / Tümü Goldenphone A.S.

Aranan NiteliklerNetsis – muhasebe konusunda en az iki yıl deneyimli, Müşteri ödemelerinin takibini yapacak, Ödemeleri sisteme işleyecek   Müsterilerin faturalarının tahsilatını yapacak ve takip edecek     U..

İş TanımıİZMİR SINAV DERGİSİ DERSHANELERİNDE TÜM ŞUBELERDE ÇALIŞABİLECEK MATEMATİK ÖĞRETMENLERİ ARANMAKTADIR.Aranan NiteliklerİZMİR SINAV DERGİSİ DERSHANELERİNDE TÜM ŞUBELERDE ÇALIŞABİLECEK MATEMATİK ÖĞRETMENLERİ ARANMAKTADIR...