İzmir Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Ofis Elemanı

İş TanımıKayıt kabul, halkla ilişkilerAranan NiteliklerDiksiyonu düzgün, satış kabiliyeti yüksek, prezentabl, ms office programlarını çok iyi kullanabilen..

İş TanımıColdwell Banker Life Gayrimenkul - Bayraklı / İZMİR Kurumsal Danışmanlık HizmetleriAranan Nitelikler İnsan ilişkilerinde başarılı, kolay iletişim kurabilen Kendine güvenen, olumlu, pozitif ve girişken bir kişili..

İş TanımıFirmamıza,ikna kabiliyetine güvenen,müşterilerimizden telefonla randevu alabilecek,diksiyonu düzgün 25-35yaş aralığı byn randevu sekreteri alınacaktır.Üçyol/İZMİR -GSM: 0505 242 01 55..

İzmir / Çiğli Asrın Grup

1993 yılından bu yana harita, gayrimenkul, inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Çiğli şubesine; ofisimizde tam zamanlı çalışmak üzere gayrimenkul tedarik elemanı aramaktayız. İş tanımı; - Belirlenen projeler dahilinde telefonda ve şirkette birebir görüşmeler yaparak ars..

OFİS ELEMANI Firmamız, 2005 yılından itibaren Profesyonel Haşere Kontrol Hizmetleri , sinek yakalama cihazı üretim ve satışı ile hijyen ekipmanları tedariği konusunda, İzmir merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren, sektörün öncü firmalarındandır. Gıda, endüstri, sağlık, perakende satış v..

İzmir / Konak Vapur Tekstil

Toptan Giyim Mağazamızda çalıştırılmak üzere NEBİM WİNNER programı bilen ÖN MUHASEBE ELEMANI alınacaktır. - Ön muhasebe alanında tecrübeli - En az lise mezunu - NEBİM WİNNER programını bilen başvursun - Ms Office programlarını kullanabilen - Diksiyonu düzgün, ile..

İzmir / Bornova Esc Arıtma Teknolojileri

Sektöründe öncü olan, endüstriyel su arıtma sistemleri konusunda hizmet veren firmamızda görevlendirmek üzere '' ÖN MUHASEBE PERSONELİ'' aramaktayız. Aranan Özellikler: * Bornova ve civarında ikamet eden. (İşyeri Bornova otogar civarındadır.) * Lise veya 2 yıllık ön lisans mezunu...

İzmir / Torbalı Firma Adı Gizli

Pancar'daki fabrikamızda çalışmak üzere "Ön Muhasebe Elemanları" alınacaktır....

İzmir / Çiğli Med Tıp Ltd. Şti

Çiğlideki fabrikamızda görevlendirilmek üzere ön muhasebe ve satış muhasebesi bilgisi olan MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen,Tercihen Netsis programını kullanabilen bayan eleman alınacaktır. Adres: 10023 sokak No:7 A.O.S.B Çiğli /İZMİR..

ÇAMDİBİNDEKİ FABRİKAMIZA ; * ÖN MUHASEBE KONUSUNDA EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ, *EN AZ LİSE MEZUNU *MİKRO PAKET PROGRAMINA HAKİM *MS OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM *İŞ TAKİBİ VE SONUÇLANDIRMA YETENEĞİNE SAHİP *GELİŞİME AÇIK VE YARATICI *İLETİŞİM BECERİL..