İzmir Sorumlu İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Sorumlu
İzmir / Bornova Aksa Akustik

Ses yalıtımı ve akustik izolasyon toptan satış ve montaj işlerini gerçekleştiren firmamızın İzmir ve Ankara şubelerinde çalışmak üzere; Mikro muhasebe programını iyi derecede bilen, Gelir gider tablolarını raporlayabilecek, En az 2 Yıl Tecrübeli, Üniversite mezu..

İzmir / Konak Taylan Spor

Genel muhasebe alanında en az 3 yıl deneyimli, Vergi, SSK vb. yasal mevzuat konusuna ve tek düzen hesap planına vakıf, Microsoft Ofis programlarından Excel ve Word programını iyi derecede kullanan, Şirketimizin muhasebe işlerini organize edecek, Genel Muhasebe işlemlerinde gö..

İzmir / Gaziemir Tünay Mobilya Ltd. Şti

MOBİLYA SEKTÖRÜNE SON 5 YILDIR AKTİF OLARAK ÇALIŞMIŞ EGE BÖLGESİNE HAKİM VE PAZARLAMA SATIŞ TEKNİKLERİNİ BİLEN İŞİNDE UZAMAN REFERANSLI PERSONELLER ALINACAKTIR. ÜCRETLENDİRME MAAŞ + PRİM olucaktır...

İzmir / Bayraklı Fırat Ulaştırma

Yurtiçi ve Uluslararası Nakliye Hizmeti Veren Şirketimize Aşağıdaki Özelliklere Sahip Takım Arkadaşları Aramaktayız; En Az 5 Yıl Sektör Deneyimi Olan Askerlik ile İlişiği bulunmayan (Erkek adaylar için) Takım çalışmasına yatkın Organizasyon yapısı kuvvetli, analatik dü..

İzmir / Bornova Krc Cnc

KRC CNC İZMİR BORNOVA PINARBAŞI'NDA Kİ CNC AHŞAP İŞLEME MAKİNALARI İMALATI YAPAN FİRMAMIZDA TAM ZAMANLI OLARAK ÇALIŞACAK. MAKİNE İMALATINDA VE GENEL MONTAJ KONUSUNDA TECRÜBELİ ÜRETİM SORUMLUSU ARIYORUZ. ARANAN NİTELİKLER: 2D 3D ÇİZİM PROGRAMLARINI KULLANABİLEN...

FİRMAMIZIN BÜNYESİNDE ÖN MUHASEBE DEPARTMANINDA ÇALIŞMAK ÜZERE ; MUHASEBE ALANINDA EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ 29 -37 YAŞ ARALIĞINDA TERCİHEN BAYAN ÜNİVERSİTELERİN VE YÜKSEKOKULLARIN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN MS OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM MİCRO VE İLGİLİ PROGRAMLARA..

İzmir / Çiğli Orcan Tıbbi Cihazlar

Dünyanın önde gelen markalarının Türkiye distribütörü 25 yıldır sektörde olan şirketimize, aşağıdaki niteliklerde SATIŞ ve BÖLGE SORUMLUSU arıyoruz. Aranan Nitelikler •Kendi bölgesinde ürün tanıtımlarını en iyi şekilde yaparak satış hedeflerini gerçekleştirecek ..

İzmir / Narlıdere Furkan Melisa İklimlendirme

NARLIDERE ALARKO CARRİER SUBEMİZ İÇİN -MAGAZA SORUMLULUGU USTLENEBİLECEK -DİKSİYONU DÜZGÜN -MUHASEBE BİLGİSİ OLAN -NETSİS KULLANABİLEN -OFİCE PROGRAMLARINA HAKİM -İKİLİ İLİŞKİLERİ GÜÇLÜ -ÇALIŞMA ARKADAŞILARI ARIYORUZ İ..

İzmir / Bornova Gündoğan Mobilya

-Mobilya satışı yaptığımız E-ticaret sitemizin yönetiminde aktif rol alacak -hazır e ticaret sitesi paketlerine aşina -Daha önce benzer bir pzisyonda çalışmış, -Mobilya Mağazası sitemiz için kampanya oluşturabilecek , - Ürün görsellerinin fotoğraflarının ,uygun hale getiriler..

İzmir / Bornova ARAS HOLDİNG

* Lise mezunu tercihen Ön Lisans mezunu, *Kargo sektöründe en az 2 yıl tecrübeli, *Askerliğini yapmış, ehliyeti olan, *Operasyonel yönü güçlü, idari tüm süreçleri yönetebilecek, *Sistem geliştirme ve sürekli iyileştirme çalışmalarını planlayıp ve yönetebilecek, *Esnek ç..