İzmir Sorumlu İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Sorumlu
İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, Ürün Tasarım ve Geliştirme bölümümüzde çalışmak üzere Ürün Tasarım ve Geliştirme Sorumlusu arıyoruz. Tersine Mühendislik ve Ürün Tasarım konusunda min 3 yıl tecrübeli, Solidworks k..

İzmir / Torbalı Ay-Pas Metal Soğutma

TORBALI Pancar Organize Sanayi Bölgesinde Faaliyet Gösteren Süpermarket Reyonları Üreten Fabrikamıza; Konuşma İngilizcesi Çok İyi Olan, Tercihen Dış Ticaret konusunda en az 3 yıl deneyimli Bay veya Bayan Dış Ticaret/SatışTemsilcileri Alınacaktır. Erkek Adaylar İçin Askerliğin..

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu Hizmet sektörü, otelcilik alanında en az 3 yıl deneyimli, Takım çalışmasına yatkın, İletişim ve insan ilişkilerinde başarılı, MS Office programlarını kullanabilen, Hafta sonu çalışma engeli olmayan çalışma arkadaşı arıyor..

Danışmanlığını Yapmış Olduğumuz Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalara Ürün Depolama, Dağıtım, Montaj ve satış sonrası teknik servis hizmetleri sunan ve teknolojik alt yapı hizmeti sağlayan entegre lojistik firması için Hızla büyüyen yapımızda görevlendirilmek üzere;..

İzmir / Konak İnterlight İletişim

İŞİN TANIMI: FSK (Vodafone Satış Kanalı) FSK, VODAFONE nun Faturalı Satış Kanalı olarak faaliyet gösteren, sahada bireysel ve kurumsal müşterilere nerede olursa olsun hizmet sağlayabilen, kanala özel tarifeler ile bayiilerde bulunmayan özel tarifelerden yararlandırmayı amaçlayan bir ekip..

* Tercihen Nebim programında deneyimli * Firmamızın Çiğli, Balçova (Palmiye AVM), Buca, Bornova ve Manavkuyu şubelerinde çalışmak üzere * (AVM şubelerinde) hafta içi izin kullanabilecek ve alışveriş merkezlerindeki vardiya sistemine göre çalışabilecek * Gerektiğinde satış konusunda..

GENEL NİTELİKLER ÜNİVERSİTELERİN MALİYE-İŞLETME BÖLÜMLERİNDEN MEZUN MUHASEBE ALANINDA EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ NETSİS ENTEGRE PROGRAMINI KULLANABİLEN BİLGİSAYAR OFİS PROGRAMLARINA HAKİM İYİ DERECEDE EXCEL-WORD PROGRAMINI BİLEN ÇALIŞKAN VE SORUMLULUK SAHİBİ İŞ..

İzmir / Konak Otelfiyat.com

Türkiyenin Önde Gelen Online Otel Satış Portalı Otelfiyat.com (Otelfiyat.com bir İdeal Tur A.Ş. markasıdır) İzmir Alsancak Ofisi için Muhasebe Sorumlusu Alınacaktır. Aranan Nitelikler: - 20-32 Yaş Aralığında , -Turizm Muhasebesi konusunda bilgi sahibi, -Dikk..

AHŞAP PALET ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA NETSİS İK PROGRAMINI BİLEN PDKS TAKİP PROGRAMI KULLANABİLEN SGK MEVZUATINA HAKİM İŞKUR ÇALIŞMA BAKANLIĞI SÜREÇLERİNİ TAKİP EDEBİLEN TEŞVİKLER KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ İSG-ÇEVRE YASAL MEVZUATLARI TAKİP EDEBİLECEK KAL..

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

POZİSYON Online ​oyun ​sektörün​ün​ lideri Bynogame'in Güzelbahçe'deki villa ofisinde görev alacak ​Halkla İlişkiler Uzmanı aranıyor! ​GÖREV​ TANIMI 1. Bynogame'i müşterilerimize sosyal medya, televizyon ve internet reklamları ile tanıtmak. 2. Müşterilerin gereksinimle..