İzmir Sorumlu İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Sorumlu

Temizlik firmasında çalışacak deneyimli en az lise mezunu bay bayan operasyon sorumluları alınacaktır. - Tüm projelerin koordinasyonunu sağlayacak, - Puantaj bilgisine sahip, - Kriz yönetebilen, - Diksiyonu düzgün, - Denetleme ve raporlama yapabilecek, ..

Yurtiçi ve Yurtdışında fuar standları alanında hizmet veren firmamızda; -Muhasebe alanında en az 3 yıl deneyimli. -Vergi, SGK ve Beyanname Sürecine (KDV, Muhtasar, Damga, Kurumlar Vergisi, Geçici Vergi vb.) hâkim, -Netsis Programına hakim. -Bilgisayar uygulamala..

Genel Nitelikler - Üniversitelerin Kimya bölümünden mezun olmak - Kozmetik ve Kimyasal üretim yapan fabrika ortamlarında en az 3 yıl Kalite Kontrolda çalışmak -İSO, CE, GMP ve IFS gibi Kalite Güvence Sistemleri konusunda bilgili olmak, tercihen bu konuda sorumluluk almış olm..

FİRMAMIZIN BÜNYESİNDE ÖN MUHASEBE DEPARTMANINDA ÇALIŞMAK ÜZERE ; MUHASEBE ALANINDA EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ 25-35 YAŞ ARALIĞINDA TERCİHEN BAYAN ÜNİVERSİTELERİN VE YÜKSEKOKULLARIN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN MS OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM MİCRO VE İLGİLİ PROGRAMLARA,..

İzmir / Bornova Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER * Tercihen üniversitelerin İktisat, İşletme, Muhasebe bölümlerinde 3. ve 4. sınıfta öğrenim görmekte olan * Haftada 3 gün çalışma konusunda engeli olmayan * MS Office uygulamalarına hakim * İyi seviyede ingilizce bilgisine sahip * Analitik bakış ..

İzmir / Bayraklı Pekmezci İnşaat

İnşaat muhasebesi ve genel muhasebe konularında en az 3 yıl deneyimli, banka işlemleri, cari stok işlemleri, personel işlemleri,kdv ve muhtasar beyanname hazırlama gibi işlemlere hakim, NETSİS Programını ileri düzeyde bilen işinde disiplinli,dikkatli ve titiz çalışabilecek personel aranmaktadır...

* Tercihen Netsis programında deneyimli * Firmamızın Çiğli, Balçova (Palmiye AVM), Buca, Bornova ve Manavkuyu şubelerinde çalışmak üzere * (AVM şubelerinde) hafta içi izin kullanabilecek ve alışveriş merkezlerindeki vardiya sistemine göre çalışabilecek * Gerektiğinde satış konusund..

İzmir / Tümü Nurettin Zaim Makina

Kaynak Tozu ve Duman Emme Makinaları imalatı yaptığımız firmamıza Muhasebe Elemanı aramaktayız. Aranan Nitelikler Tekdüzen hesap planına hakim Genel muhasebede 3 yıl tecrübeli Netsisi etkin kullanabilen Meslek Yüksek Okulu mezunu İş Tan..

İzmir / Bornova Gündoğan Mobilya

Firmamızın E-Ticaret ve Satış bölümünde çalışacak -E - Ticaret deneyimi olan -E-ticaret sitemizin yönetiminde aktif rol alacak, - E-Ticaret sitemizdeki ürün, kategori ve içerikleri güncelliğini takip ederek yenilerini oluşturmak - Ürün görsellerinin fotoğraflarının ,uygun hal..

İzmir / Kemalpaşa Vesa Makine

TALAŞLI İMALAT SEKTÖRÜNE ÇALIŞAN FİRMAMIZIN TAKIMHANESİNE , CNC TORNA , CNC DİK İŞLM BİLGİSİ OLAN, TAKIM KONUSUNDA BİLGİLİ VARDİYADA TAKIMHANEYİ YÖNETECEK SORUMLU ARKADAŞLAR ALINACAKTIR. NOT : CNC TORNA VE CNC DİK İŞLEM MERKEZLERİNDE YADA TAKIM KONUSUNDA BİLGİSİ O..