İzmir Sorumlu İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Sorumlu
İzmir / Konak Keuco İthalat İhracat

FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE SATIŞ VE İTHALAT SORUMLUSU ARANMAKTADIR. İSTENİLEN ÖZELLİKLLER; *İYİ DERECE İNGİLİZCE BİLEN *İLETİŞİM BECERİLERİ YÜKSEK *ÜNİVERSİTE MEZUNU *MS OFFICE UYGULAMALARINA HAKİM * TERCİHEN İLGİLİ ALANDA TECRÜBELİ ve ya TECRÜBESİZ..

* Tercihen Nebim programında deneyimli * Firmamızın Çiğli, Balçova (Palmiye AVM), Buca, Bornova ve Manavkuyu şubelerinde çalışmak üzere * (AVM şubelerinde) hafta içi izin kullanabilecek ve alışveriş merkezlerindeki vardiya sistemine göre çalışabilecek * Gerektiğinde satış konusunda..

NİTELİKLERE UYGUN FİRMAMIZIN ÜRETİM/İMALAT DEPARTMANINDA ÇALIŞABİLECEK İŞ ARKADAŞI ARIYORUZ.DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ...

Yurtiçi ve Yurtdışında fuar standları alanında hizmet veren firmamızda; -Muhasebe alanında en az 3 yıl deneyimli. -Vergi, SGK ve Beyanname Sürecine (KDV, Muhtasar, Damga, Kurumlar Vergisi, Geçici Vergi vb.) hâkim, -Netsis & Luca Programlarına hakim. -Bilgisayar uygulam..

İzmir / Torbalı toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

İzmir / Kemalpaşa Dikkaya Teknik Malzemeler

- Sipariş üzerine üretim planlama, MRP/MRP-2 ve talaşlı üretim tecrübesi olan - Benzer pozisyonda daha önce görev almış , - Planlama ve koordinasyon becerisine sahip, Personel arayışımız mevcuttur...

İzmir / Bornova Ada Mühendislik

İzmir bornovada Isıtma,doğalgaz,sıhhi tesisat üzerine taahhüt veren firmamıza günlük usta çıkışları ve malzeme teminleri,teknisyen takipleri operasyonlarını takip edip yönetebilicek ve düzenli raporlama yapabilicek opesrasyon sorumlusu alıncaktır .(tercihen üniversite mezunu bilgisayar bilgisi olan ..

İzmir / Çiğli Oware Ambalaj

Ambalaj imalatı ve satışı yapan firmamızda ön muhasebe işlemlerini gerçekleştirecek en az 3 yıl deneyimli netsis veya vega muhasebe programı kullanmış, excel programına hakim verilen görevlerde sorumluluk alabilecek işinde ciddi ve hassas olan bir çalışma arkadaşı arıyoruz...

İzmir / Konak Asrın Grup

Harita, gayrimenkul, inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamıza ofisimizde tam zamanlı çalışmak üzere "kadın" ön muhasebe elemanı aramaktayız. GENEL NİTELİKLER -Üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun, -GENEL muhasebe konusunda en az 1 yıl, ÖN muhasebe konusund..

İzmir / Bornova Emsaş Aş

Manisa Muradiye Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmamıza, Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun. İthalat/İhracat operasyonlarında en 2 yıl tecrübeli /Tecrübesiz Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip , Çok iyi derecede İngilizce bilen (akıcı konuşma)..