İzmir Sorumlu İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Sorumlu
İzmir / Bornova Tan Fermuar

FERMUAR İMALATI YAPAN FİRMAMIZIN MAĞAZA BÖLÜMÜNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; SATIŞ YAPABİLECEK GELEN MÜŞTERİLERLE İLGİLENEBİLECEK BULUNDUĞU ORTAMIN DÜZENİNİ TEMİZLİĞİNİ SAĞLAYABİLECEK ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR. HERTÜRLÜ SOSYAL HAKLAR MEVCUTTUR. UZUN SÜR..

İzmir / Bornova Naturak Gıda

Toptan Gıda sektöründe öncü firmamızın deposunda, ürün giriş ve çıkışlarını el terminali ile takip ve uygulamasını yapabilecek, stoklara hakim olabilecek, sevkiyat programı yapabilecek çözüm odaklı, deneyimli personel alımı yapılacaktır...

İzmir / Bornova Yeşil Beyin

Mevcut ve potansiyel müşterilere ürün/hizmet tanıtımı yapmak. Müşteri görüşmelerinde yüksek kalite standartları ve güçlü müşteri ilişkileri oluşturacak şekilde hizmet verilmesi, Telefonda çağrı merkezi konusunda min. 1 yıl tecrübeli, İnsan ilişkileri kuvvetli, ikna kabiliyet..

İzmir / Bornova Yeşil Beyin

- Tercihen çağrı merkezinde deneyimli, - En az lise mezunu veya devam eden - Diksiyonu düzgün, konuşmayı seven, - Dışa dönük ve ifade yeteneği gelişmiş, Çağrı merkezimizde ‘’ Müşteri Temsilcisi ‘’ olarak görev alacak Takım Arkadaşı Arıyoruz...

İzmir / Tümü Yeşil Beyin

Yeşil Beyin firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tahsilat Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Yeşil Beyin Tahsilat Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

* Tercihen Netsis programında deneyimli * Firmamızın Çiğli, Balçova (Palmiye AVM), Buca, Bornova ve Manavkuyu şubelerinde çalışmak üzere * (AVM şubelerinde) hafta içi izin kullanabilecek ve alışveriş merkezlerindeki vardiya sistemine göre çalışabilecek * Gerektiğinde satış konusund..

İzmir / Bornova Neon Makine

Neon Makine firmasının aktif ilanlarına veya diğer Takımhane Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Neon Makine Takımhane Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Bornova Neon Makine

Otomotiv ve Tarım sektöründe yedek parça , şanzuman, tarım makinaları üreten ve bu ürünlerin %70’e yakınını yurtdışına ihraç eden, Türkiye pazarının %60’ına sahip sektör lideri firmamızda Satınalma Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip TEKNİK SATINALMA SOR..

Gerçek İnşaat Nakliyat Hafriyat Ltd. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Personel Özlük İşleri Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Gerçek İnşaat Nakliyat Hafriyat Ltd. Personel Özlük İşleri Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuşt..

İzmir / Bornova Bornova Optik

Bornova Optik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Sitesi / E Ticaret Yöneticisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Bornova Optik Web Sitesi / E Ticaret Yöneticisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..