İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Bayraklı Deniz Tarım Ürünleri

ŞİRKETİMİZİN İZMİR BÜROSUN DA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN SORUMLULUK SAHİBİ, PLANLAMA VE RAPORLAMA YETENEĞİ GELİŞMİŞ ÖĞRENMEYE AÇIK İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA Kİ MEVCUT VE YAPO..

İzmir / Torbalı Larth Havlu Radyatör

Groupe Atlantic İzmir Fabrikası (LARTH) yeni Üretim Operatörleri arıyor! Sektöründe Avrupa'nın lideri konumunda olan Groupe Atlantic ısıtıcılar, banyo ürünleri, kazanlar, havalandırma ve iklimlendirme ürünlerindeki uzmanlığı, 6500 çalışanı ve 1,5 milyar avroluk cirosu ile 40 yılı aşkın ..

İzmir / Balçova Martı Balık

• Güler yüzlü , dış görünümüne önem veren ve diksiniyonu düzgün • Restorana gelen müşterileri karşılama, masalarına dek eşlik etme ve uğurlama operasyonlarını gerçekleştirebilecek • Ekip çalışmasına yatkın • Müşteri hitap yeteneği ve iletişimi kuvvetli • Esnek çalışma saatle..

İzmir / Balçova Caprice Oto Yıkama

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; oto yıkama elemanı alınacaktır...

İzmir / Bornova İzmir Cadde

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; Oto boya usta ve kalfası aranıyor...

ASANSÖR KUMANDA PANO İMALTINDA ÇALIŞAÇAK. YETİŞTİRİLMEK ÜZERE VEYA DAHA ÖNCE KUMANDA PANO İMALATINDA ÇALIŞMIŞ EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İzmir / Tümü Firma Adı Gizli

İstanbul merkezli firmamızın ege (izmir, manisa) ve akdeniz (adana ve çevresi) bölgesinde saha montajı gerektiren projeleri için ilgili bölgede ikamet eden , - Montaj, test, devreye alma ve kabul aşamasına kadar olan sürecin gerçekleştirilmesini sağlayacak, - Projelerde kullanılan elekt..

İzmir / Bornova Uçar Medikal

CNC KAYAR OTOMAT TEZGAHINDA VARDİYELİ ÇALIŞACAK OPERATÖR ARANIYOR..

İzmir / Tümü Beyaz Su Arıtma Sistemleri

Firmamıza deneyimli / deneyimsiz güler yüzlü satış danışmanları arıyoruz. Maaş + prim + yol servis + ssk..

İzmir / Tümü Beyaz Su Arıtma Sistemleri

Firmamıza seyahat engeli olmayan deneyimli / deneyimsiz satış danışmanları alınacaktır. Maaş + prim + yol servis + yemek + kalacak yer + ssk..