İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü

BAYRAKLI EMİNOĞLU PLAZA DA ÇALIŞACAK GÜVENLİK ELEMANI 2 KİŞİ ARANIYOR. MAAŞ 1500 ARTI ASGARİ GEÇİM İNDİRİMİ VERİLECEKTİR...

İzmir / Karabağlar Serkan Yalman Fason Tekstil

BAYAN BLUZDE, OVERLOKTA, KOL TAKMADA TECRÜBELİ ELEMANLAR ARANIYOR. MAAS+SSK+YEMEK+YOL..

İzmir de bulunan projelerimiz de görevlendirilmek üzere aşağıdaki özellikleri taşıyan Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi güvenlik görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Özel güvenlik kimlik kartı sahibi - En az 1,70 boyunda - 35 yaşını aşmamış - E..

LÜTFEN İLANI TAM OKUDUKTAN SONRA BAŞVURU YAPINIZ. Karşıyaka Gizli Zeka'da beraber çalışabileceğimiz, * 09:00 - 19:00 saatleri arasında cumartesi-pazar da çalışabilecek, * İletişimi kuvvetli, güler yüzlü, * Sigara kullanmayan, * Akıcı ve düzgün diksiyona sahip,..

Kamp Outdoor Av Airsoft malzemeleri bayimizde web alaninda aktif calisabilecek uyumlu bir arkadas ariyoruz. Iki websitemize aktif urun girisi, Halihazirda aktif oldugumuz; Ulke capinda populer üç alisveris sistemine aktif urun girisi, sosyal medya takibi ve paylasimlari; Telefonla mus..

İzmir / Konak Seç Tarım

İzmir Çınarlı'da toptan çiçek satışı üzerine faaliyet gösteren firmamıza; - En az lise mezunu, - Netsis programına hakim, ileri seviyede kullanabilen, - İrsaliye ve fatura kesebilecek, - MS Office programlarını ileri seviyede kullanabilen, - Müşterilerle hesap m..

İzmir / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE İZMİR DE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende nokt..

İzmir / Bornova Denge Temizlik Şirketi

Temizlik şirketimizde çalışacak dürüst ,güvenilir,çalışkan,saygılı Bu işi kendine meslek edinmiş uzun vadeli birlikte çalışabileceğimiz 1 bayan personel alınacaktır Maaş+sgk+yemek yer Bornova..

İzmir / Narlıdere Günay Üten

Düğün organizasyonunda tecrübesi olan organizatör aranmaktadır...

İzmir Bornova’da bulunan MİSTRAL İZMİR projemiz için aşağıdaki özellikleri taşıyan Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi güvenlik görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : Özel güvenlik kimlik kartına sahip Tercihen sektörde en az 2 yıl deneyimli En az 1,75 boyunda v..