İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Karşıyaka Barış Gıda Pazarlama

Parti Süs ve Pastacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalışmak üzere bayan eleman alınacaktır...

Adobe Photoshop, Adobe Illustrator v.b. tasarım programlarına hakim, Grafik Tasarım konusunda yenilikçi ve modern bakış açısına sahip, Yeni nesil tasarım trendlerine hakim ve uygulayabilen, Sosyal medya tasarımları hazırlayabilen, Tercihen temel se..

İzmir / Buca Engelli Posta Gazetesi

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK SATIŞ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR..

Ön muhasebe deneyimi olan, Netsis programına hakim Sigara Kullanmayan çalışma arkadaşı aramaktayız.....

İzmir / Seferihisar Keskin Otel

Restoranımız bünyesinde çalışacak garson alınacaktır..

İzmir / Konak Sayım Rulman

Şirketimizde sevkiyat bölümünde çalışacak eleman aranmaktadır..

İzmir / Çeşme Akre Test

İzmir-Çeşme'de bulunan Akredite Su Analiz Laboratuvarımızda görevlendirilmek üzere; * Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun, * Tercihen Çevre görevlisi belgesine sahip, çevre mevzuatı ve uygulamalarına hakim olan, * Çevre sistemleri & Atık yönetimi mevzuatlarına hakim..

İZMİR TİRE ALACALI KÖYÜNDE BULUNAN BESİ ÇİFTLİĞİNDEKİ TAVUK ÇİFTLİĞİNİN BAKIMINI YERİNE GETİRMEK İÇİN YATILI ÇALIŞMAK ÜZERE TAVUKÇULUK VE YUMURTACILIK KONUSUNDA TECRÜBELİ KARI-KOCA ÇALIŞMA ARKADAŞLARI..

İzmir / Torbalı Ay-Pas Metal Soğutma

Pancar Org San Bölgesi nde süpermarket reyon üretimi yapan firmamız için en az 3 yıl deneyimli Metalix Punch Programcısı alınacaktır...

İzmir / Torbalı Ay-Pas Metal Soğutma

Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde süpermarket reyon üretimi yapan fabrikamıza; Bilgisayar Network ve sunucu ayarları konusunda tecrübeli, Grafik Tasarım üzerine en az 1 programda tecrübeli, Office programlarında tecrübeli, Bilgi İşlem Sorumlusu a..