İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Buca Denk Kiralam

Firmamız organizasyon kiralama ve mobilya sektöründe faaliyet göstermektedir. Firmamız bünyesinde çalışacak pazarlama ve organizasyon işinden anlayan bayan personel aranmaktadır...

İzmir / Torbalı Ay-Pas Metal Soğutma

Pancar Organize Sanayi Bölgesi' nde faaliyet gösteren, süpermarket reyon üretimi yapan firmamıza 40 yaşını aşmamış tercihen Bornova civarında oturan şoför alınacaktır...

İzmir / Çeşme Seko

Akredite Su Analiz Laboratuvarımızda, Mikrobiyoloji Laboratuvar Sorumlusu olarak çalıştırılmak üzere, Çeşme'de ikamet eden veya edebilecek, Gıda Mühendisi, Biyolog veya Mikrobiyolog personel alımı yapılacaktır. www.akretest.com..

İzmir / Konak Teknotel

cep telefonu ve cep telefonu orjinal ve lisanslı aksesuarlarının satışını yapıyoruz yaklaşık 20 tane firmanın bayiliği ve anlaşmamız var dünya markası aksesuarları son kullanıcıya satışını yapıyoruz internet sitemizi yöneticek ürün yüklemeleri satış takibi reklam takibi yapacak bir e ticaret bilgisi..

İzmir / Karabağlar Derinsu Klima Ve Kombi

Firmamız bünyesinde çalışıcak Klima Kombi Ustası alınıcaktır..

İzmir / Urla Ceya Klima

firmamızda çalışıcak deneyimli kalifiye klima teknisyeni arıyoruz ısı pompası ve vrf bilgisi olması gerekmektedir...

İzmir / Bornova İzaks Pvc

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; Ön muhasebe elemanı alınacaktır...

İzmir / Menderes Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE GÜMÜLDÜR de TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • Bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktala..

İzmir / Bornova Özel Nets Polikliniği

Üniversitelerin Beslenme ve Diyebetik Bölümlerinden mezun Üyelerin beslenme ve diyet değerlendirmelerini yapacak, Nets life diyet paket hizmetinden yararlanan üyelerin menülerinin planlanması, takibinin yapılması Bölgesel zayıflama hizmetlerinden yararlanan üyelerin takibinin ve de..