İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Karşıyaka Digital Vadi Teknoloji Hizmetleri

Turkcell Superonline Abone Merkezinde, Turkcell Superonline ürün ve hizmetlerinin müşteri lokasyonunda kurulumunun yapılması, talep ve arızalarının giderilmesinde görev alacak, TEKNİK SERVİS PERSONELİ aramaktayız. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar; Teknik Lise vey..

Batı Radyo bünyesinde part time çalışmak halkla ilişkiler personeli alınacaktır.....

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren lider firmamız AMCOR TOBACCO PACKAGING A.Ş İzmir Fabrikamızda görevlendirilmek üzere "Tool Teknisyenleri" alınacaktır. Baskı öncesi hazırlık bölümünde kalıp ve kalıp ayarlarıyla ilgilenecek; Lise veya Meslek Lisesi kalıpçılık, tesviye, m..

İzmir / Buca Sıla Elektrik

Izmir bucadaki is yerimizde calisacak deneyimli elektrik usta ve kalfaları alınacaktır.....

EN AZ MESLEK LİSESİ (MOTOR MESLEK SANAT OKULU OLABİLİR )MAKİNE,ELEKTRİK ,ELEKTRONİK MEZUNU,EĞİTİM VERİLEREK İŞ BAŞLANGICI YAPTIRILACAK,ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ,EHLİYETLİ AKTİF ARABA KULLANABİLEN , SEYEHAT ENGELİ OLMAYAN TEKNİSYEN VE MOTOR USTASI ARIYORUZ...

İzmir / Buca Samsat İzmir

Buca Çamlıkule' de hizmet vermeye başlayan Çiğköfte bayiliği için evlere servis yapacak ve restaurant işlerine destek olacak daimi personel alınacaktır...

İzmir / Bergama Gratis

İş Açıklaması Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın temizliği, düzeni, depo süreçlerinde görev almak, Bergama'da yeni açılacak olan mağazamızda görevle..

İzmir / Tümü Tayamer

İşimiz bireysel emeklilik ve hayat sigortası konusunda kişilere ve kurumlara profesyonel çözümler üretmek. Satış yapmak, çözüm üretmek, işe zeka katmak, projelerde görev almak benim işim diyorsanız aşağıdaki ilanımızı bir inceleyin. Bana uyuyor derseniz sizinle tanışmaktan mutluluk duy..