İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Çiğli Karşıyaka Plastik

POŞET VE AMBALAJ MALZEMELERİ FABRİKASINA İŞİNİN USTASI VASIFLI MAKİNA OPERATÖRLERİ USTALAR ALINACAKTIR. *DEVAMSIZLIK PROBLEMİ OLMAYAN *VARDİYALI SİSTEMDE ÇALIŞACAK *FLEKSO BASKI *HIŞIR-TORBA KESİM *EKSÜDER BODONOZ OPERATÖRLERİ..

İzmir / Güzelbahçe Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için izmirde Güzelbahçe bölgede çalışabilecek Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1600..

İzmir / Çiğli Karşıyaka Plastik

Çiğli ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ Bölgesinde faaliyet gösteren ambalaj üretim fabrikasına hammaddenin girişinden çıkışına kadar üretim süreçlerini bilgisayar da takip edip raporlayacak *üniversite mezunu *çiğli karşıyaka civarı ikamet eden *iyi derece excel kullanabilen *iş ve ..

KARTON VE OLUKLU KUTU İMALATINA USTA VE YARDIMCILAR ALINACAKTIR...

İzmir / Tümü Reed Global Izmir

Reed, 54 yılı aşkın süredir firmalara özel işe alım çözümleri üreten dünyadaki en büyük işe alım şirketlerinden biridir. Avrupa, Ortadoğu ve Asya Pasifik genelinde 350 ofis ve 3000 danışmanımız ile 30’un üzerinde uzmanlık alanında başarıyla global olarak servis vermekteyiz. Uzman..

İzmir / Bornova Ada Mühendislik

İzmir bornovada Isıtma,doğalgaz,sıhhi tesisat üzerine taahhüt veren firmamıza günlük usta çıkışları ve malzeme teminleri,teknisyen takipleri operasyonlarını takip edip yönetebilicek ve düzenli raporlama yapabilicek opesrasyon sorumlusu alıncaktır .(tercihen üniversite mezunu bilgisayar bilgisi olan ..

İzmir / Konak Mali Müşavirlik Ofisi

MALİ MÜŞAVİRLİK OFİSİMİZE ; 1. SINIF DEFTER YAZAN, KDV, MUHTASAR, GEÇİCİ VERGİ, SENE SONU HESAPLARINI YAPABİLECEK SORUMLULUK SAHİBİ, MAAŞ + S.G.K + YEMEK + YILLIK İZİN SİSTEMİYLE ÇALIŞACAK MUHASEBE BÜROSUNDA YAPILAN TÜM İŞ VE İŞLEMLERE HAKİM, UZUN YILLAR ÇALIŞACAK TAKIM ARK..

ÇAMDİBİNDE BULUNAN FABRİKAMIZA, Seyahate engeli olmayan, Satış konusunda kendine güvenen, Diksiyonu düzgün, İkna kabiliyeti yüksek, Çözüm ve sonuç odaklı Neşeli, canlı, dinamik, Takim çalışmasına uyumlu, En az lise mezunu, Bay-bayan takım ..

İzmir / Karşıyaka Dünya Özel Eğitim Merkezi

Prezentabl, Bakımlı,Temiz ve Güleryüzlü, - Diksiyonu Düzgün, - Aktif ve Dinamik, - Güvenilir, - İletişimi kuvvetli, - Takım çalışmasına yatkın, - Organizasyon kabiliyeti yüksek, - Bilgisayar ve office programlarına hakim, - 6 gün çalışabilecek, -..