İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde, Üretim Departmanı'nda görev yapacak deneyimli / deneyimsiz “KAYNAK OPERATÖRLERİ” arayışımız bulunmaktadır. •Endüstri Meslek Lisesi 'Metal İşleri' bölümünden mezun, •Tercihen Gazaltı kaynağı ve TIG (Argon) Kaynağı konusunda tecrü..

İzmir / Karşıyaka Digital Vadi Teknoloji Hizmetleri

Turkcell Superonline Abone Merkezinde, Turkcell Superonline ürün ve hizmetlerinin müşteri lokasyonunda kurulumunun yapılması, talep ve arızalarının giderilmesinde görev alacak, TEKNİK SERVİS PERSONELİ aramaktayız. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar; Teknik Lise vey..

İzmir / Konak Bilinpa Danışmanlık

Diksiyonu düzgün İkna kabiliyeti yüksek İş disiplinine sahip Bayan çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İzmir / Torbalı Firma Adı Gizli

- 3 Eksen CNC dik işlem merkezi ve C eksenli CNC torna kullanabilen ve programlayabılen, - Tercihen Spinner Marka CNC torna ve dik işlem merkezinde çalışmış, - SIEMENS kontrol ünitelerinde tecrübeli, - Tercihen Endüstri Meslek Lisesi ve M.Y.O okulu mezunu, - Teknik resim o..

İzmir / Karşıyaka Digital Vadi Teknoloji Hizmetleri

İş Açıklaması Türkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişimi sağlayan ilk ve tek telekom o..

İzmir / Karşıyaka Megasis Bilgisayar

Bilgisayar ve güvenlik sistemleri üzerine faaliyet gösteren iş yerimize 18-25 yaş arası ofis içi bayan eleman aramaktayız...

İzmir / Buca Bin Yapı Gayrimenkul

Gayrimenkul ofisimize çalışacak BAY/BAYAN dış sahada çalışacak eleman arıyoruz...

İzmir / Ödemiş Osmanlı Yapı Mühendislik

Şirketimiz bünyesinde Çalısacak Doğalgaz için; Mekanik Tesisat ,İç Tesisat ve PPRC Ustaları alınacaktır. (İkamet,Yol,Yemek,SSK ve Dolgun Ücret) verilecektir...

İzmir / Çiğli Standart Civata

GENEL NİTELİKLER Meslek Lisesi Mezunu Askerlik görevini tamamlamış Depo ve sevkıyat konusunda tecrübeli, Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Ürün taşınmasına engel teşkil edecek bedensel şikayetleri bulunmayan Ekip çalışmasına yatkın..