İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Kemalpaşa Nazmi Tutkun Makina

KEMALPAŞA ULUCAKTA OTOMATİK KUMANDADAN ANLAYAN,PANO MONTAJINDA TECRÜBELİ MAKİNA İMALATINDA ÇALIŞACAK ELEMAN ARANIYOR..

İzmir / Kemalpaşa Nazmi Tutkun Makina

KEMALPAŞA ULUCAKTA BULUNAN FABRİKAMIZDA İDARİ BİNADA ÇALIŞACAK KOMPLE İDARİ BİNA TEMİZLİĞİNİ VE ÇAY KAHVE VB .SERVİSİNİ YAPICAK SİGARA KULLANMAYAN TECRÜBELİ BAYAN ELEMAN ARANIYOR. SERVİS EVKA 3 METRO İSTASYONUNDAN KALKMAKTADIR...

İzmir / Konak Altıntay Akaryakıt

GENEL NİTELİKLER - Üniversite veya Yüksek Okul mezunu, - Saha satışı ve/veya akaryakıt (Taşıt Tanıma Sistemi) konusunda tercihen minimum 2 yıl deneyimli, - Sürücü belgesi sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen, - Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, - MS O..

İzmir / Konak Otelfiyat.com

• Sosyal medya yönetimi ve dijital PR konusunda ajans deneyimi sahibi, • Yönettiği sosyal medya hesaplarında yaptığı işleri referans olarak sunabilecek, • Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli, imla kurallarına hâkim, Türkçeyi iyi kullanabilen, Seo uyumlu içerik üretebilecek,..

İzmir Balçova ve Gaziemir Optimum AVM de bulunan teknoloji mağazalarımıza güvenlik kimliği olan bay çalışma arkadaşları arıyoruz. Gece vardiyası olmayıp, 8/16 ve 12/36 vardiya sisteminde çalışılmaktadır. Ücret: 1350+Agi+260 multinet Toplam:1733+Yeni yılda zam yapılacak. ..

İzmir / Güzelbahçe Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için izmirde GÜZELBAHÇE-SEFERİHİSAR -YELKİ bölgesinde çalışacak Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alına..

İZMİR/GAZİEMİR DE BULUNAN BİR İŞYERİ İÇİN BAY GÜVENLİK PERSONELİNE İHTİYAÇ VARDIR. İLGİLENENLERİN BU SİTE ÜZERİNDEN CV BIRAKMALARI RİCA OLUNUR. İSTENEN ŞARTLAR 1. GEÇERLİ GÜVENLİK KİMLİĞİNE SAHİP OLMASI 2. REFERANS VEREBİLMESİ 3. GECE UYKU PROBLEMİ OLMAMASI 4. AİLESİNİN..

Toyota Plaza BOROVALI 1993 yılında İzmir Pınarbaşı’nda faaliyetine başlayan Toyota Plaza Borovalı, İzmir’de ilk kurulan Toyota yetkili satıcı ve servisidir. 6500 m2 kapalı servis alanı, 1000 m2 showroom alanı, 2500 m2 otopark alanı ile Toyota müşterilerimize hizmet vermektedir. Ot..

MUHASEBE BÜROSU TECRÜBESİ OLAN İKİ PERSONEL ALIMI OLACAKDIR 1- BAY OFİS DIŞ İŞLERİNDE (TİCARET SİCİL - EVRAK TOPLAMA -VERGİ DAİRELERİ) 2-DENEYİMLİ VE BİLANÇO USULÜ DEFTER YAZABİLEN..