İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü

FİRMAMIZ ÇELİL DÖKÜM FİRMASINDA ÇALIŞACAK KEMALPAŞA VE BORNOVA DA İKAMET EDEN VASIFSIZ ELEMANI TAŞLAMA ELEMANI KALIP ELEMANI KAYNAKÇI ALIACAKTIR. ÜCRET VASFINA GÖRE DEĞİŞECEKTİR. SGK+YOL+YEMEK..

İzmir / Çiğli Paşarot Balans

PAŞAROT BALANS ÇİĞLİ ATASANAYİDE YETİŞTİRİLMEK ÜZRERE DE OLABİLİR VEYA İŞTE TECRÜBELİ SADECE LASTİK SÖKÜP TAKACAK ELEMANLAR ALINACAKTIR..

İzmir / Çiğli Paşarot Balans

PAŞAROT BALANS ÇİĞLİ ATASANAYİDE YETİŞTİRİLMEK ÜZRERE DE OLABİLİR VEYA İŞTE TECRÜBELİ SADECE LASTİK SÖKÜP TAKACAK ELEMANLAR ALINACAKTIR..

İzmir / Konak Ümit Kuruyemiş

KURUYEMİŞ DÜKKANIMIZDA ÇALIŞACAK TERAZİ DENEYİMİ OLAN GÜLER YÜZLÜ TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ..

İzmir / Karabağlar Ünitek Soğutma

Pasta dolaplarının soğutma grubu montajı, servisi ve tamirine gidecek...

İzmir / Konak Digilas Hanifi Yürük

Digiturk KURUMSAL çağrı merkezinde saat:10:00 ile 19:00 arsında çalışacak, diksiyonu düzgün, ikna yeteneği olan, kurumsal kimliği temsil etme kabiliyetinde bayan personel alınacaktır. Müşteri portföyü olan ve kurumsal firmalarda çalışmış personel ayrıca diğer departmanlar için değerlendirilecektir. ..

İzmir / Tümü Gündoğdu Avm

Marketimizde ön muhasebe departmanında görevlendirilmek üzere, İş disiplinine sahip, Evrak takibi yapabilecek, Düzenli ve dakik hareket eden, Hesap işlerinde dikkatli davranan, Gelişmeye açık ve iş konusunda istekli personeller aranıyor...

Filtre ve madeni yağ firmamızda çalışmak üzere muhasebe elemanı alıanacaktır...

İzmir / Buca Panorama Pizza

tecrübeli tezgahtar araniyor..

İzmir Kısıkköy'de kuş yemleri ve akvaryum balığı yemleri imalatı,ithalatı ve toptan satışı yapan firmamıza; - Tercihan üniversitelerin Su Ürünleri Mühendisliği, Ziraat Fakültesi veya Satış/Pazarlama bölümlerinden mezun - Satış-Pazarlama ve bayilik sistemi konusunda en az 1..