İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İzmir / Tümü Garanti Grup

İZMİR +KOCAELİ + İSTANBUL ANADOLO + AVRUPA YAKASINDA İKAMET EDEN İlaçlama söktörünün lideri olan firmamıza ; ACİL OLARAK İzmir ,Kocaeli ,İstanbul ,Avrupa ve Anadolu yakasında ikamet eden ve ( İkamet ettiği yakayı çok iyi bilen ) evlere ve işyerlerine ilaçlama iş yapacak Bay vasıfsız elem..

İzmir / Tümü Kaban Makina

GENEL NİTELİKLER Firmamızın Teknik Servis Departmanında görev almak üzere; Meslek Lisesi,Meslek Yüksek Yüksek Okulu, tercihen makine bölümü mezunu veya Makina Mühendisi, Mesleğinde özellikle makina servis, bakım ve onarım, mekanik montaj işlerinde enaz 3 yıl deneyimli..

İZMİR BALÇOVA VE İZMİR POİNT BORNOVA AVM İÇERİSİNDE BULUNAN TEKNOLOJİ MAĞAZAMIZA GÜVENLİK KİMLİĞİ OLAN 22 İLE 30 YAŞ ARALIĞINDA BAY ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. İRTİBAT: MEHMET YILMAZ 0506 364 35 03..

İzmir / Çiğli Standart Civata

Yüksek okulların tercihen makine bölümlerinden mezun, Kalite kontrol alanında en az 2 yıl deneyimli, Ölçüm ve test araçlarını etkin şekilde kullanabilen, Yoğun iş temposu ve esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilen, Seyahat engeli bulunmayan, Dikkatli ve iş disiplinin..

İzmir / Çiğli Standart Civata

GENEL NİTELİKLER Askerlik görevini tamamlamış Depo ve sevkiyat konusunda tecrübeli, Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Ürün taşınmasına engel teşkil edecek bedensel şikâyetleri bulunmayan Ekip çalışmasına yatkın 25 yaşını aşmamış ..

İzmir / Çiğli Standart Civata

İŞ GEREKLERİ 19-25 yaş aralığında, Askerlik görevini tamamlamış El terminali kullanabilen veya öğrenmeye istekli Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Ürün taşınmasına engel teşkil edecek bedensel şikâyetleri bulunmayan Ekip çalışmasına yat..

İzmir / Konak Devasal Su Arıtma

SU ARITMA CİHAZININ AKTİF PAZARLAMASINDA GÖREV ALACAK * DÜZGÜN AKICI KONUŞAN *DİKSİYONU DÜZGÜN *FAZLA KAZANMAYI VE KARİYER HEDEFLEYEN *İSTİKRARLI ÇALIŞMAYA ÖNEM VEREN *SAHADA ÇALIŞACAK *İLETİŞİM KONUSUNDA BAŞARILI *İKNA KABİLİYETİNE GÜVENEN *DENEYİMLİ ..

GENEL NİTELİKLER Türkiye'de ilklere imzasını atmış olan Yaşar Holding şirketlerinden Çamlı Yem Besicilik San. ve Tic. A.Ş., Pınar Balık Su Ürünleri Üretim Tesisleri’nde (Çeşme) görevlendirilmek Dalgıç aramaktadır. • Profesyonel veya Su Ürünleri dalgıcı belgesine sahip olmaları..

SATIŞ VE PAZARLAMA SORUMLUSU Firmamız, 2005 yılından itibaren Profesyonel Haşere Kontrol Hizmetleri, sinek yakalama cihazı üretim ve satışı ile hijyen ekipmanları tedariği konusunda, İzmir merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren, sektörün öncü firmalarındandır. Gıda, endüstri, sağlık, pe..