İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü

19 Yönetim Danışmanlık Tanıtım Organizasyon firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ürün Tanıtım Elemanı ( Market İçi ) ilanlarına göz atabilirsiniz.19 Yönetim Danışmanlık Tanıtım Organizasyon Ürün Tanıtım Elemanı ( Market İçi ) ilanı i..

İzmir / Karabağlar Bereketli Metal Dekorasyon

KARBAĞLAR'DAKİ atölyede devamlı çalışacak demir doğrama ustası aranıyor...

İzmir / Torbalı Maktest A. Ş.

İzmir Pancar Organize Sanayi Ayrancılar'da faaliyet gösteren fabrikamızda çalıştırılmak üzere, Endüstri meslek lisesi yada Meslek yüksek okulu mezunu , Tercihen torna tesviye ve/veya makine bölümlerinden mezun, CNC Program bilgisine sahip, İşleme merkezi ve torna konusunda ..

İzmir / Konak Billurlar Elektrik

GIDA ÇARŞISINDA ELEKTRİK SEKTÖRÜNDE FALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA ÖN MUHASEBE DE CALIŞACAK ELEMAN ARIYORUZ...

İzmir / Çiğli Hisar Güvenlik

İzmir Menemen ve Çiğli İlçelerinde ikamet eden Lise mezunu, vardiyalı şekilde çalıştırılacak, Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip bay özel Güvenlik Görevlilerine ihtiyaç vardır..

Bayraklı bölgesindeki restoranımıza *Ön muhasebe , Stok kontrol , Sipariş takibi , Resmi kurum işlemleri , Personel sgk işlemleri takibi yapabilecek. *Maliyetler ve kasa işlemlerini takip edebilecek muhasebe elemanı, aramaktayız Tercihen ; * En az 1 yıl restoran muhas..

İzmir / Gaziemir Mızraklı Araç Kiralama

Uluslararası araç kiralama hizmeti vermekte olan firmamızın İzmir şubesinde görevlendirilmek üzere; - Tercihen Gaziemir ve ADB Havalimanı civarında ikamet etmekte olan, - Excel kullanabilen, - İşine konsantre olabilecek, - Tercihen Araç kullanabilen - Referans gö..

İzmir / Menderes Gazimer Mermer Ve Granit

Gazimer Mermer Ve Granit firmasının aktif ilanlarına veya diğer Üretim Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Gazimer Mermer Ve Granit Üretim Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Çiğli Karşıyaka Plastik

AMBALAJ SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FABRİKAMIZA ÖN MUHASEBE PERSONELİ ALINICAKTIR. BAŞVURACAK ARKADAŞLARIN *ÖN MUHASEBE KONUSUNDA BİLGİLİ VE TECRÜBE SAHİBİ OLMASI *ÇEK SENET BANKA İŞLEMLERİ PERSONEL İŞLERİ FATURA KESİMİ FATURALARIN İŞLENMESİ,CARİ *KAYITLARIN TAKİBİ VE BU KONULAR İ..

İzmir / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Üniversitelerin Lojistik, İşletme ve benzeri bölümlerinden mezun, Forwarding sektöründe en az 3-5 yıl saha satış deneyimli, Hava Taşımacılığı hakkında bilgi ve deneyim sahibi, Yurtdışı irtibatları yapabilecek düzeyde yazılı/sözel İngilizce bilgisine sa..