İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Karşıyaka Gülten Kayhan Smmm

İŞYERİMİZ KARŞIYAKA'DA OLUP YAKIN SEMTLERDE OTURAN MALİ MÜŞAVİRLİK OFİSİNDE YAPILACAK TÜM İŞLERE HAKİM ÖZELLİKLE BÜYÜK DEFTER VE BANKA KAYITLARINA HAKİM MUHASEBE BÜROSUNDA ÇALIŞMA DENEYİMİ OLAN PERSONEL İHTİYACIMIZ VARDIR...

İzmir / Çiğli Karşıyaka Plastik

AMBALAJ SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FABRİKAMIZA ÖN MUHASEBE PERSONELİ ALINICAKTIR. BAŞVURACAK ARKADAŞLARIN *ÖN MUHASEBE KONUSUNDA BİLGİLİ VE TECRÜBE SAHİBİ OLMASI *ÇEK SENET BANKA İŞLEMLERİ PERSONEL İŞLERİ FATURA KESİMİ FATURALARIN İŞLENMESİ,CARİ *KAYITLARIN TAKİBİ VE BU KONULAR İ..

İzmir / Konak Akıllı Lojistik

Lojistik firmamızın İnsan Kaynakları departmanı için İŞKUR işbaşı eğitimi ile yetiştirilmek üzere; *Personel Özlük İşleri / İnsan Kaynakları hakkında bilgi sahibi; *Tercihen NETSİS programını kullanabilen, *Analitik düşünce analiz ve raporlama yeteneğine sahip, ..

İzmir / Tümü Akıllı Lojistik

Lojistik firmamıza işbaşı eğitimi ile yetiştirilmek üzere; SRC ve Psikoteknik belgeli Araçlı Sevkiyat Personelleri alınacaktır...

İzmir / Konak Alins Cafe Restaurant

YETİŞTİRMEK VE MESLEK EDİNDİRMEK ÜZERE, * Yiyecek/İçecek sektöründe kariyer hedefi olan, * Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek * Dinamik, diksiyonu düzgün, prezentabl, * Dış görünümüne özen gösteren, * Müşteri memnuniyeti odaklı çalı..

HASTA KARYOLALARI, SEDYELERGİBİ ÜRÜNLER ÜRETEN FABRİKAMIZIN MONTAJ HATTINDA ÇALIŞACAK PERSONEL ALINACAKTIR..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Kalite Güvence bölümünde çalışmak üzere, takım arkadaşları arıyoruz. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar -Meslek Lisesi yada Ön Lisans Mezunu, -min 6 ay deneyimi olan, -Bay adaylar için askerlikle ilişkis..

İzmir / Karşıyaka Gülten Kayhan Smmm

MUHASEBE BÜROMUZDA ÇALIŞMAK ÜZERE TEK DÜZEN HESAP PLANINA TAM OLARAK HAKİM I.SINIF VE ŞİRKET KAYITLARINI ÇOK İYİ BİLEN MESLEĞİNİ SEVEREK İCRA EDEN EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU LUCA VE NETSİS PROĞRAMLARINI KULLANMIŞ EN AZ 10 YIL MUHASEBE BÜROSU DENEYİMLİ PERSONEL İHTİYACIMIZ VARDIR İLGİLENEN ARKADAŞLA..

İzmir / Torbalı Maktest A. Ş.

İzmir Pancar Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikamızda çalıştırılmak üzere ; askerliğini yapmış,meslek lisesi torna tesviye bölümü mezunu elemanlar alınacaktır...

ÇAMDİBİNDE BULUNAN FABRİKAMIZA, Seyahate engeli olmayan, Satış konusunda kendine güvenen, Diksiyonu düzgün, İkna kabiliyeti yüksek, Çözüm ve sonuç odaklı Neşeli, canlı, dinamik, Takim çalışmasına uyumlu, En az lise mezunu, Bayan takım arka..