İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Bornova İlhan Art Medya Ajans

GENEL NİTELİKLER • En az Lise mezunu, • Santral ve ön muhasebe bilgisi olan, • Sistemli, düzenli, çalışma organizasyon yeteneğine sahip, • MS Office programlarını ve Netsis programını iyi düzeyde kullanabilen, • Telefonla konuşma ve temsil yeteneği gelişmiş, • D..

İzmir / Konak Emu Bilişim

Mevcut veya potansiyel müşteriler telefonla aranarak hizmetlerin kısaca tanıtımı yapılacak ve randevu ayarlamalarını gerçekleştirebilecek bayan çalışma arkadaşları aramaktayız. İlgilenen adayların aşağıdaki özelliklere sahip olması bekleniyor; Genel Nitelikler; 1. Akıcı kon..

Ada Medya Bilişim Yazılım Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Yöneticisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Ada Medya Bilişim Yazılım Hizmetleri Çağrı Merkezi Yöneticisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ada Medya Bilişim Yazılım Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Ada Medya Bilişim Yazılım Hizmetleri Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

DİJİTAL BASKI MERKEZİMİZDE GRAFİKER OLARAK CALIŞACAK İŞ KURALLARINA RİAYET EDECEK MESAİ ARKADAŞLARIYLA UYUMLU,VERİMLİ,CALIŞACAK YENİLİKLERE ACIK ENERJİK İŞ YÜKÜNDEN CEKİNMİYEN GRAFİKERLER ARANMAKTADIR...

İzmir / Çeşme Akre Test

İzmir-Çeşme'de bulunan Akredite Su Analiz Laboratuvarımızda Mikrobiyoloji Laboratuvar Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere, Tercihen Su Analizleri Konusunda Tecrübeli, Çeşme'de ikamet eden veya ikamet edebilecek, Bayan Biyolog-Mikrobiyolog-Biyomühendis veya Gıda Mühendisi takım arkadaşı arıyoruz..

İzmir / Tümü Eklips

İstanbul merkezli firmamızın ege (izmir, manisa) ve akdeniz (adana ve çevresi) bölgesinde saha montajı gerektiren projeleri için ilgili bölgede ikamet eden , - Montaj, test, devreye alma ve kabul aşamasına kadar olan sürecin gerçekleştirilmesini sağlayacak, - Projelerde kullanılan elekt..

İzmir / Çeşme KIRÇİÇEĞİ

Biz, Aydın'ın Karacasu ilçesinde dünyaya gelmiş bir aileyiz. Ülkemiz insanının temel özelliklerinden olan "her şeyin en iyisini yaparak insanlara mutluluk vermek" ailemiz için de bir yaşam biçimi olmuştur.30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüz..

İzmir / Bayraklı Kuşçu Hukuk Bürosu

Hukuk Büromuzda görevlendirilmek üzere; - İki katlı büronun genel temizliği, 20 kişiye yemek yapabilecek - Tercihen çay + ikram + yemek dağıtma konusunda tecrübeli - Mutfak işleyişine hakim, pazar ve market alışverişi yapabilecek - Dış görünümüne önem veren - İnsan ili..

Afm San. Alüminyum Ve İnş San. Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Pazarlama Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Afm San. Alüminyum Ve İnş San. Ltd Şti Pazarlama Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...