İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü

Aranan Nitelikler • Üniversitelerin veya Sağlık Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun, • Alanında en az 1 yıllık deneyime sahip, • İş yeri Hemşirelik sertifikasına sahip, • Alanındaki yenilikleri takip eden ve öğrenmeye açık, • Sözlü ve yazılı ileti..

Securıtas Güvenlik Hizmetleri A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Resepsiyonist_izmir ilanlarına göz atabilirsiniz.Securıtas Güvenlik Hizmetleri A. Ş. Resepsiyonist_izmir ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Securıtas Güvenlik Hizmetleri A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Güvenlik Görevlisi_bostanlı ilanlarına göz atabilirsiniz.Securıtas Güvenlik Hizmetleri A. Ş. Güvenlik Görevlisi_bostanlı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Konak Mali Müşavirlik Ofisi

MALİ MÜŞAVİRLİK OFİSİMİZDE GÖREVLENDİRİLECEK; YÖNETİCİLİK VASIFLARINA SAHİP, OFİSİ İDARE EDEBİLECEK MALİ MÜŞAVİRLİK OFİSİNDE ÇALIŞAN/ÇALIŞMIŞ ŞEF DÜZEYİNDE BİR , AYRICA MÜKELLEF SAYIMIZIN ARTMASINDAN DOLAYI 1.SINIF YAZABİLEN, KDV, MUHTASAR, GEÇİCİ VERGİ, YAPABİLEN TERCİHE..

Şirket / İş Tanımı Güçlü malî yapısı ile tesis yönetimi sektörünün liderlerinden biri olan İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş.; - Tesis Yönetimi ve İşletim Hizmetleri - Bakım Arıza ve Onarım Hizmetleri - Proje Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri..

İzmir / Konak Bisquitte

Bisquitte Bornova, Optimum, Bostanlı, Buca, Alsancak ve Manisa Magnesia şubelerimizde görevlendirilmek üzere bizim gibi mutlu olmayı ve mutlu etmeyi seven takım arkadaşları arıyoruz ! Son yılların en çok konuşulan markasının bir parçası olmak ister misiniz ? Dünya mutfakları..

İzmir / Çeşme Gratis

İş Açıklaması Mağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak, Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo ve reyonların düzeninden sorumlu olmak, Mağazaya verilen satış hedefini gerçekleştirmek, Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak,..

İzmir / Çeşme Gratis

İş Açıklaması Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın temizliği, düzeni, depo süreçlerinde görev almak, İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Lise öğrencisi..

İzmir / Bornova Haz Çanta

BORNOVA'DA BULUNMAKTA OLAN PERAKENDE(ayakkabı/çanta/valiz satış) MAĞAZALARIMIZA TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK BAY/BAYAN SATIŞ PERSONELLERİ ALINACAKTIR...

İzmir / Çeşme Göztepe Pizza Pizza

Türkiye'nin en büyük yerli pizza zincirinin İstanbul Çengelköy ve İzmir Çeşme şubelerinde çalıştırılmak üzere, tercihen tecrübeli mutfak personeli istihdam edilecektir. **Tüm şubelerimizde misafirhane imkanı bulunmaktadır...