İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü

Şireketin satış faaliyetlerini yönetecek ve Şirket- elemanlarımız-müşterilerimiz arasındaki bilgi akışını takip edecek Ön muhasebe, stok takibi yapacak Ofis programlari word, excele hakim sigara bagimlisi olmayan, B sınıfı sürücü ehlyetine sahip.....

İzmir / Tümü Gratis

İş Açıklaması Gaziemir'de yeni açılacak mağazamızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın temizliği, düzeni, depo süreçlerinde ..

4 yillik Üniversite mezunu B sınıfı ehliyetli ve aktif araç kullanabilen, sigara bağımlısı olmayan Seyahat engeli bulunmayan ve satış aktiviteleri için sahada görev alabilecek, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, iletişimi güçlü, ikna becerisi olan, ..

İzmir / Bayraklı Fırat Ulaştırma

Uluslararası Nakliye şirketimize aşağıdaki kriterleri sağlayan çalışma arkadaşları aramaktayız. Tüm başvurular online yapılacaktır. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayan. Sektör deneyimi olan, dökümantasyona hakim. organizasyon becerisi kuvvetli, takım çalışması..

Dış Ticaret Şirketimize Bayan İngilizce +Bilgisayar +Araştırma+Geliştirme Diksiyonu Fiziği Düzgün 12/06/2016 16/06/2016 Arasında Güneykore de Açılış İş Seyehatine Katılabilen Ve Devamlı Çalışabilecek Eleman ...

İzmir / Çeşme Göztepe Pizza Pizza

Şirketimizin aşağıda belirtilen il ve ilçelerde faaliyet gösteren şubelerinde istihdam edilmek üzere A2 ehliyetli tam veya yarı zamanlı çalışabilecek Paket Servis Personeli istihdamı yapılacaktır. ** Tüm şubelerimizde misafirhane mevcuttur. 1. İzmir-Çeşme 2. İstanbul-..

İzmir / Aliağa Eltaş Transformatör

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nde Trafo imalatı yapan fabrikamızda çalıştırılmak üzere Endüstriyel Boyacı - Yaş Boyacı - Pistole Boyacı - Oto Boyacı alınacaktır. Yaş boya konusunda deneyim sahibi Boya karışımlarını bilen Ustalık vasfına haiz Askerlikle ilişiği bulunm..

İzmir / Karşıyaka Gratis
İzmir / Konak Bisquitte

Bisquitte Bornova, Optimum, Bostanlı, Buca, Alsancak ve Manisa Magnesia şubelerimizde görevlendirilmek üzere bizim gibi mutlu olmayı ve mutlu etmeyi seven takım arkadaşları arıyoruz ! Son yılların en çok konuşulan markasının bir parçası olmak ister misiniz ? Dünya mutfakları..