İzmir İş İlanları

Şehir: İzmir

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE KEPÇE OPERATÖRÜ ARANMAKTADIR. ŞARTLAR BİREBİR GÖRÜŞÜLECEKTİR....

İzmir / Dikili Agz Otel

İZMİR DİKİLİDE BULUNAN OTELİMİZDE ÇALIŞACAK BULAŞIKÇI ARANIYOR..

İzmir / Kemalpaşa Horoz Lojistik

Genel Nitelikler: Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic A.Ş. Şirketimizin İzmir-Kemalpaşa Lokasyonu' nda görevlendirilmek üzere; •En az ilköğretim mezunu, •Tercihen G sınıfı sürücü belgesi olan ve Forklift kullanabilen, •Tercihen Ürün Toplama,Paketleme, Yükleme..

İzmir / Gaziemir Alo Kaza

Halkla ilişkiler yüksekokul mezunu,yönetici vasfı olan 30-35 yaş arası prezantabl ,İZMİR GAZİEMİR ve İSTANBUL KAĞITHANE de açılacak yeni şubelerimize çalışma arkadaşları aramaktayız...

İzmir / Konak Sayım Rulman

SATIŞ VE PAZARLAMA ALANINDA OTOMOTİV ÜZERİNE İLGİSİ OLAN PERSONEL ALINACAKTIR...

İzmir / Bornova BAYDÖNER

Benzer görevlerde en az 3 Yıl deneyim sahibi, Baydöner Standartlarını Salon bölümünde uygulayabilecek, Ekibine liderlik edip, hedefler doğrultusunda motive edebilecek, İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü, Gelişime açık ve ekibini geliştiren, İzmir'de İkamet ed..

İzmir / Bornova BAYDÖNER

Baydöner markamıza ait restoranlarımızda kişisel temizliğine önem veren ve işin gerektirdiği hijyeni sağlayabilecek Ustabaşı alınacaktır. Baydöner standartlarına göre ürün hazırlayabilecek Hijyen konusunda bilgili ve duyarlı, Gıda Güvenliği Konusunda bilgi sahibi ve uygulama..

Bizimle birlikte çalışacak alakart servis tecrübesi olan takım arkadaşları arıyoruz...

Emlak-Gayrımenkul Danışmanlığı sektöründe en az 2-3 yıl deneyimli Tercihen İzmir Bornova ve çevresinde ikamet eden Bornova bölgesine hakim Takım çalışmasına yatkın İkna kabiliyeti yüksek -Ofis araç yeme-içme giderleri firmamıza aittir...

Firmamız da istihdam edilmek üzere satış pazarlama bölümünde görev alacak C sınıfı iş güvenliği uzmanı aramaktayız. 25-35 yaş aralığında, B sınıfı ehliyet sahibi olup aktif halde araç kullanabilen, Satış pazarlama konusunda kendine güvenen portföy sahibi hırslı ve sonuç odaklı ada..