İzmir İş İlanları

Şehir: İzmir
İzmir / Çiğli SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. ÇİĞLİ A.O.S.'DE 10003 SOKAKTA FAALİYET GÖSTEREN PROJEMİZDE GÖREV ALAC..

* PERAKENDE SEKTÖRÜNDE EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ * En az lise mezunu , 25 - 35 yaş arası, * Güleryüzlü , iletişime açık ve ekip çalışmasına yatkın, * Satış ve yönetim becerisine sahip, satış sürecinde aktif olarak yer alacak, * Perakende satış alanında kariyer hedefi olan..

İzmir / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..

İzmir / Bornova Demak Gıda

• İşin Tanımı : Belirli rutlara ayrılmış bölgelere (Otel,Restaurant ve Zincir mağazalara), hazırlanan siparişlerin teslimatını sağlayacak, ** Src ve Psikoteknik Belgelerinin kanun gereği muhakkak olması gerekiyor, adayların belirtilen şartları sağlaması durumda başvuruları..

İzmir / Torbalı Yapısanpark

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, En az 3 yıl yönetici asistanlığı deneyimi olan, MS Office programlarını etkin kullanabilen, Detaylı, sistemli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş, Çok iyi planlama, organizasyon, koordinasyon ve iletişim becerilerine sahip olan,..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider firması için Yaya Saha Temsilcisi (Yaya Merch) arayışındayız; Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikleri giderecek, Reyon Tanzim teşhir çalışmaları yapacak,..

Mavi yaka otel kafe restoran da çalışacak pişirici aramaktayız...

İzmir / Bornova Ecole Tekstil

• Şirket alış satış faturalarını işlemek, • Evrak takibi ve Düzenli raporlama yapmak, • Firmalarla gerekli yazışmaları yapmak ve fiyat tekliflerini hazırlamak, • Ofise gelen telefonlara cevap vermek, tanıtmak ve yönlendirmek, • Gelen misafirleri karşılamak ve yönlendirmek, ..

İTHALAT İHRACAT GÜMRÜK İŞLEMLERİNDE MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR...