İzmir İş İlanları

Şehir: İzmir
İzmir / Buca Ağaoğlu Ticaret

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK KALİFİYE BAYAN GAYRİMENKUL DANIŞMANI ARANIYOR..

İzmir / Kemalpaşa Doğalsen

-Üniversitelerin Gıda Mühendisliği Bölümünden mezun olmak - En az 1 yıllık iş tecrübesine sahip olmak -İngilizce bilmek (okuma-yazma-konuşma-anlama) -MS Office programlarını iyi derecede kullanabilmek -ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi,..

İzmir / Çiğli Urfa Evi

RESTORANTIMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE BULAŞIK ELEMANI ALINACAKTIR...

İzmir / Gaziemir Fersan Makine

Gaziemir Sarnıç'ta faaliyet gösteren firmamızda çalışmak üzere , - Üniversitelerin Makine veya Mekatronik Mühendisliği, Teknik Resim, Makine Ressamlığı, Makine Konstrüksiyon veya Teknik Eğitim Fakültesi Öğretmenlik, İmalat ve Tasarım bölümlerinden mezun ,- Makine ve imalat sektöründe tas..

İzmir / Çiğli Karşıyaka Plastik

FİNANS UZMANI İş Açıklaması • Şirketin Finansal Strateji ve Politikalarının Belirlenmesine Yardımcı Olunması, • Finansal Kaynakların Etkin ve Verimli Yönetiminin Sağlanması, • Bulunduğu Birimde Verimlilik ve Karlılık Çalışmalarına Katkıda Bulunmak, • Günlük, Haft..

İzmir / Çiğli Karşıyaka Plastik

MUHASEBE SORUMLUSU İş Açıklaması Genel Muhasebe işlemlerinin kayıt altına alınması İstenen Yeterlilik – Yetkinlik ve Beceriler Üniversitelerin İktisat, İşletme Ve Muhasebe Bölümlerinden Mezun, Genel Muhasebe Alanında En Az 4 Yıl Deneyime Sahip, ( Öncelikle..

Urla Özbek Yolunda bulunan et tesisimizin Üretim bölümünde çalışacak ekip arkadaşları aranıyor. Maaş+SGK+Yemek. Ayrıca Narlıdere istikametinden servisimiz bulunmaktadır...

İzmir / Karşıyaka Ecole Tekstil

karşıyaka çarşıdaki perakende mağazamızda çalışmak üzere çalışma arkadaşları arıyoruz...

İzmir / Seferihisar Deniz Ada Yapı Denetim

Seferihisar'da bulunan yapı denetim şirketimize aktif araç kullanabilen şantiyede aktif çalışacak teknisyen,tekniker yada mühendis alınacaktır. Tecrübe şartı aranmamaktadır...