Kahramanmaraş İş İlanları

Şehir: Kahramanmaraş
Kahramanmaraş / Onikişubat Cnr Gayrimenkul

İş Tanımı Firmamız bünyesinde çalışmak üzere sekreter aranmaktadır. Aranan Nitelikler Disiplinli , Şirket kurallarına uyum gösteren, İnsan ilişkilerinde becerikli, Mesai saatlerine uyum gösteren, Tam zamanlı çalışacak personel aramaktayı..

Kahramanmaraş / Elbistan Elbistan Sword Otel

Okul ve askerlik sorunu olmayan otel restorantimizda surekli çalışabilecek guvenilir ciddi kişiler aramaktayiz..

Kahramanmaraş / Onikişubat Deco Bien Ofis Mobilya San. Tic. Ltd. Şti.

FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE OFİS İŞLERİNİN TAMAMINI YÜRÜTEBİLCEK, PREZENTABL, ÖN MUHASEBE YAPABİLECEK, NETSİM PROGRAMINI KULLANAN YADA KULLANABİLECEK, BAYAN YADA ERKEK ELEMANLAR ALINACAKTIR, MÜRACATLARIN ŞAHSEN YAPILMASI RİCA OLUNUR,..

Kahramanmaraş / Pazarcık Dera End Otomasyon

Firmamızda Otomasyon panoları, MCC, PLC, DCS, panoları montajı ve toplamasında usta personel alınacaktır. Şantiyelerimizde görevlendirilecek arkadaşlar elektrik panolarının montajı, kablo tavası montajı, kablo çekimi ve sistem devreye almada çalışacaklardır...

Kahramanmaraş / Tümü DENİZBANK

Adana, Kahramanmaraş, Mersin, Kütahya, illerimizdeki Şubelerde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz. • Müşterilerin cari hesap işlemlerini (para yatırma, havale, eft vb.) gerçekleştirecek, • Çek ve senet tahsilatlarını yapacak, • Fatura tahsilat işlemlerini yap..

Kahramanmaraş / Merkez ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Kahramanmaraş Piazza Avm'de yeni açılacak olan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını..

Kahramanmaraş / Merkez ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Kahramanmaraş Piazza Avm'de yeni açılacak olan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Takım Liderleri' arıyoruz. Minimum lise mezunu, tercihen üniversite veya yüksekokul mezunu Perakende mağazacılıkta (tercihen bebek mağazacılığ..

Kahramanmaraş / Merkez ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Kahramanmaraş Piazza Avm'de yeni açılacak olan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Part Time Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kuralları..

Kahramanmaraş / Tümü Yum! Türkiye

YUM! eşsiz bir kültür, güçlü değerler ve harika insanların birarada olduğu büyük bir ailedir! Tüm Dünyada yaklaşık 40.000 restoranı ile 130 ülkede varolan Yum!, KFC, Pizza Hut ve Taco Bell restoran markaları ile tavuk, pizza ve Meksika usulü yemek kategorilerinde Dünya Lideri. ..

İş Tanımı İş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde Kahramanmaraş bölgesinde görevlendirilmek üzere tam zamanlı çalışabilecek “İşyeri Hekimi” aranmaktadır. Aranan Nitelikler Geçerli İşyeri hekimliği sertifikasına sahip, Tam zamanlı çalışabilecek çalışa..