Kahramanmaraş İş İlanları

Şehir: Kahramanmaraş
Kahramanmaraş / Elbistan Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ELBİSTAN İÇİN BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 19- 25 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu • Dış görümüne önem gösteren • Bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan fi..

Kahramanmaraş / Onikişubat Valentino

SALONUMUZDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE ÖNLİSANS MEZUNU VEYA USTALIK BELGESİNE SAHİP ESTETİSYEN VEYA GÜZELLİK UZMANLARI ARIYORUZ. SOSYAL HAKLAR VERİLECEKTİR...

K.MARAŞTA YAPIMINA BAŞLAYACAĞIMIZ GÖLET İŞİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE ASKERLİKLE İLİŞKİSİ OLMAYAN SEYEHAT ENGELİ BULUNMAYAN ŞANTİYEDE KALABİLECEK EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ OLMASI GEREKİYOR.AYRICA AUTO CAD- NET CAD PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE BİLMESİ GEREKİYOR...

Kahramanmaraş / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

Kahramanmaraş / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla bü..

Kahramanmaraş / Tümü Simit Sarayı

İş Açıklaması Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizme..

Kahramanmaraş / Tümü Doğan Çanta

Ürünlerin satışını destekleyecek görsel düzenlemeleri yapacak ve ürünü tanıtmaya yönelik etkinlikler yapacak, Sorumlu olduğu mağazada başarılı görsel sunum uygulamaları gerçekleştirilmesini sağlayacak, Mağaza içi ve Vitrin Görsel Düzenlemeleri gerçekleştirecek, modayı- trenleri - akti..

Kahramanmaraş / Tümü Martaş Pazarlama

-Dikey büyümekte olan şirketlerimizin departmanlarına satış pazarlamada kariyer hedefi olan girişimci adaylar alınacaktır -Satış aşamalarından geçerek ekip oluşumunu sağlayan takım liderleri - Ekip yönetiminde ve işini geliştirerek birlikte çalıştığı ekibine koçluk yapacak..

Kahramanmaraş / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TÜM TÜRKİYE’DE BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu • Dış görümüne önem gösteren • Bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan f..

Kahramanmaraş / Merkez Tayfun Otomotiv Tekstil

düzenli fabrika ve müşteri ziyareti yapacak-iletişim yateneği güçlü-endüstrıyel müşteri portföyü olan-tercihen rulman-kayış-gresler konusunda en az 3 yıl tercubesi olan-aktıf araç ve bilgisayar kullanabılen.rapaorlama ve hedef odaklı çalışma kabiliyeti olan..makına ve satış işini seven.hafızası güçl..