Kahramanmaraş İş İlanları

Şehir: Kahramanmaraş
Kahramanmaraş / Onikişubat Nurçay İnşaat Ve Emlak

İnşaat ve emlak için ön muhsebe için elemen ariyor..

Kahramanmaraş / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK TECRÜBEMİZ İLE ) *** ACİL *** YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. ..

Kahramanmaraş / Dulkadiroğlu Altuntürk Hotel

Firmamızda Çalıştırılmak üzere 18 ile 27 yaş arası Bay Bayan Resepsiyon Görevlisi alınacaktır. ELEKTRA WORLD EXCEL iyi derece de kullanabilen en az 2 YILLIK deneyimli..

Kahramanmaraş / Dulkadiroğlu İdil İç Giyim

En az lise mezunu, Mağazacılık sektöründe deneyimli, Gülümseyerek iş yapan ve pozitif enerjili, İletişim becerisi yüksek, İkna kabiliyeti olan, Müşteri odaklı, Bayan Elemanlar Aramaktayız...

Kahramanmaraş / Tümü Ekol Denizcilik

EKOL DENİZCİLİK ( 25 YILLIK TECRÜBEMİZ İLE ) *** ACİL *** YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. MA..

ŞİRKETİMİZİN KAHRAMANMARAŞ OFİSİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE *İYİ DERECEDE AUTOCAD, VE OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM *BELEDİYE VE UYGULAMA MİMARİ PROJE DENEYİMLİ *SİSTEM VE DETAY ÇÖZEBİLEN *METRAJ, KEŞİF VE İŞ PROGRAMI YAPABİLEN *DİSİPLİNLER ARASI KOORDİNASYONU SAĞLAYABİLEN..

Kahramanmaraş / Merkez Docotton Group

Pamuk ithalatı, ihracatı, iç ve dış ticareti alanında faaliyet gösteren firmamızın, Finans Departmanında görevlendirilmek üzere, Firmamızın bankalar nezdindeki işlemlerinin takibi, kontrolü, ödemeler tahsilatlar için gerekli yazışmalarını yaparak, günlük, aylık raporlamaları düzenlenyebilecek,..

Kahramanmaraş / Onikişubat ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

Kahramanmaraş / Merkez Profosyonel Ltd Şti

İş Tanımı Dönemsel projelerde anketör olarak hizmet vermek Kendi işinin patronu, ve dönemsel olarak ek gelir saglamak isteyen kişiler başvuru yapabilir. K.Maraş ve ilçelerinde(Elbistan,Göksun Afşin Andırın ) yaşayan arkadaşların başvuruları kabul edilecektir. Aranan Nitelikler..

Kahramanmaraş / Merkez Aras Kargo

İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargo..