Kahramanmaraş İş İlanları

Şehir: Kahramanmaraş

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere tecrübeli mimar alınacaktır...

Kahramanmaraş / Tümü İpek Enerji

İş Tanımı Enerji sektörü adına sağladığımız hizmetleri, müşterimize uygun seçenekler sunarak sahada aktif olarak çalışacak bay bayan takım arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikler Aktif satış konusunda deneyimli veya yeni bir İŞ arayan kendi işinin pat..

Kahramanmaraş / Tümü Doğan Çanta

GENEL NİTELİKLER • Tercihen Üniversite mezunu, • Sektörde tecrübe sahibi, • 'Mağaza Yönetimi' konusunda deneyimli, • Esnek çalışma saatlerine ve Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, • Görsel ve vitrin sanatlarını uygulayabilecek, • Nebim & Winner & W3 mağ..

Kahramanmaraş / Tümü Doğan Çanta

* Tercihen perakende mağazacılık konusunda deneyimli, * En az Lise mezunu, * Tercihen perakende mağazacılık konusunda deneyimli, * Kariyerini mağazacılık sektöründe devam ettirmeyi hedefleyen, * Yoğun tempoda esnek çalışma saatlerine uyu..

Kahramanmaraş / Onikişubat Büyükdereli Hukuk Ofisi

En az lise mezunu, *Belirlenen kurallara uygun olarak tahsilat amacına yönelik etkin müşteri görüşmesi yapabilecek, *Diksiyonu iyi, Türkçeyi akıcı ve güzel konuşan,iletişim becerisi gelişmiş, *Disiplinli ve düzenli çalışan, takım çalışmasına uyumlu, *Hedef ve performans o..

Kahramanmaraş / Merkez Kahve Dünyası

Minimum lise mezunu/Tercihen Turizm ve Otelcilik mezunu En az 1 yıl tecrübeli Esnek çalışma saatlerine uyumlu Takım çalışmasına yatkın İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü Diksiyonu düzgün, güler yüzlü Kişisel görünümüne özen gösteren Tercihen askerli..

Kahramanmaraş / Tümü Doğan Çanta

Ürünlerin satışını destekleyecek görsel düzenlemeleri yapacak ve ürünü tanıtmaya yönelik etkinlikler yapacak, Sorumlu olduğu mağazada başarılı görsel sunum uygulamaları gerçekleştirilmesini sağlayacak, Mağaza içi ve Vitrin Görsel Düzenlemeleri gerçekleştirecek, modayı- trenleri - akti..

Kahramanmaraş / Onikişubat Tüsa Tekstil

Fabrikamızda çalışmak üzere bayan sekreter alınacaktır...

Kahramanmaraş / Onikişubat Tüsa Tekstil

yemek yapabilecek, yemek lezzetine, sunumuna son derece dikkat edecek, temizliğine özen gösterecek, bayan aşçı arıyoruz. detaylı bilgiler yüz yüze görüşülecektir. aşçılık üzerine sertifikası olan arkadaşlar öncelik tercihimizdir...