Kahramanmaraş İş İlanları

Şehir: Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'da 06-09 Ekim tarihleri arasında OTOLİFE tarafından düzenlenecek otomobil fuarında Nissan marka araçlarımızın tanıtımı yapabilecek bayan eleman aranmaktadır...

Kahramanmaraş / Merkez Bms Group

KAHRAMANMARAŞ VE OSMANİYE BÖLGESİNDE BULUNAN PROJELERİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TEMİZLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR *ÇALIŞMA ŞEKLİ 2 SAAT(09:30/11:30) *SGK *Maaş 480 TL -İRTİBAT TEL:05424281887-..

Kahramanmaraş / Tümü Arma Denizcilik

ARMA DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SEFER BAŞI PRİMLER – 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE – ERKEN EMEKLİLİK ..

4000 TL MAAŞ+SSK DİKSİYONU VE HİTABETİ ÜZGÜN,ÖZGÜVENİ VE İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, POİTİF İLETİŞİM KURABİLEN,SATIŞ ODAKLI ÇALIŞMAK İSTEYEN ,PAZARLAMAYETENEĞİNE SAHİP, EN AZ LİSE MEZUNU TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

Kahramanmaraş / Tümü Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; DENİZLİ Media Denizli (Teraspark) GAZİANTEP Media Gaziantep GAZİANTEP GAZIANTEPPRIMEMALL İZMİR İZMİR OPTİMUM İZMİR Media Izmir (Balcov..

Kahramanmaraş / Tümü BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI

İş Tanımı Türkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding, Hızlı Tüketim ürünlerinin satış ve pazarlanmasında faaliyet gösteren şirketi Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş, Kahramanmaraş Mağazasında görevlendirilmek üzere Mağaza Elemanı aranmaktadır. ..

Kahramanmaraş / Tümü Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konus..

Kahramanmaraş / Onikişubat Akyıldız Mutfak Eşyaları İmlt. Ltd. Şti

Ürünlerin polisaj işlemlerinin kalite standartlarına uygun olarak yapılması, Polisaj makinasının kullanımı, temizliği ve kontrolünün yapılması, Makinanın bulunduğu alanının temizliğinden sorumlu olunması...

Kahramanmaraş / Tümü Akad Basın Yayın

Ankara da 29 yıldır Kolej ve Demirlibahçe şubelerinde ülke genelinde yayıncılık ve yayın pazarlama sektöründe hizmet veren yayınevimize Uzaktan Eğitim (Canlı Dershane proğramları),Kültür ,Kreş ,Anaokulu ,Özel Rehabilitasyon merkezi ürünleri ayrıca yabancı dil setlerinin tanıtım ve satışını yapabilec..

Kahramanmaraş / Merkez Docotton Group

İyi İngilizce veya Rusça bilen ihracat departmanında çalıştırılmak üzere bir eleman alınacaktır. Asgari ücretten daha yüksek ve başarı seviyesine göre maaşı ve olanakları artıralacak şekilde. Yurtiçi ve yurtdışı sempozyumlara katılabilecek. Yetenekli bir Eleman alınacak . Kendini geliştirmek isteyen..