Kahramanmaraş İş İlanları

Şehir: Kahramanmaraş
Kahramanmaraş / Dulkadiroğlu Komple Reklam Tanıtım Ajans Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER *Tercihen Satış ve/veya reklam sektöründe deneyimli *Çözüm üreten, analitik düşünebilen, zamanı etkin kullanan, sonuç odaklı ve ekip çalışmasına yatkın *Pazarlama dünyasındaki trendleri yakından takip eden *Sosyal medyayı aktif olarak kullanan, takip e..

Kahramanmaraş / Dulkadiroğlu Nizamoğlu Doğalgaz

Firmamız bünyesinde çalışacak Doğalgaz tesisat ustası alınacaktır...

Kahramanmaraş / Tümü Barbaros Denizcilik

BARBAROS DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak vasıflı vasıfsız eleman alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerd..

Kahramanmaraş / Onikişubat Ada Mühendislik

TÜRKİYE GENELİNDE MUHTELİF ZAMAN VE SÜRE ALAN İŞLERDE BÜNYEMİZDE ÇALIŞACAK ARAZİ ŞARTLARINA UYGUN ELEMAN ALINACAKTIR. İSTİHDAM EDİLECEK OLAN PERSONEL DAİMİDİR...

Kahramanmaraş / Tümü Cafe

Cafemizde nezih bir ortamda çalışmak isteyen aşçı ve aşçı yardımcısı alınacak. Maaş + SSK..

Kahramanmaraş / Onikişubat Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisin..

Kahramanmaraş / Onikişubat Aras Kargo

İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargo..

Kahramanmaraş / Türkoğlu Golf Dondurma

Golf Dondurma, 2003 yılında Bursa Fabrikası’nda 10 milyon litre kapasitesiyle üretime başlamıştır. Günümüzde, Bursa ve Kahramanmaraş Fabrikaları olmak üzere toplam 113 milyon litre üretim kapasitesine sahip dev bir yerli üretici haline gelmiştir. Tüm faaliyetlerimizin odağına koyduğumuz tüketicileri..

Kahramanmaraş / Tümü ARAL

En az lise mezunu Satış tecrübesi olan İletişimi kuvvetli Ms Office programlarını kullanabilen Esnek çalışma saatlerine uyan Bayan-Bay Satışını yaptığımız oyun ve elektronik ürün gruplarımızın mağazalar içerisinde satışının ,reyon düzeninin yapılması ve etk..

Kahramanmaraş / Merkez Alaybeyoğlu Sigorta

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; Farklı sektörlerde dahil Saha satış tecrübeli eleman alınacaktır...