Kahramanmaraş İş İlanları

Şehir: Kahramanmaraş
Kahramanmaraş / Onikişubat Clarion Hotel Kahramanmaras

Kahramanmaraş Şehir Merkezinde Bulunan 5 Yıldızlı Otelimizin Önbüro Deparmanında Görevlendirilmek Üzere Tercihen İngilizce Bilen,Kahramanmaraş da İkamet Eden Bay-Bayan Resepsiyonistler Alınacaktır...

Kahramanmaraş / Tümü Doğan Çanta

* Tercihen perakende mağazacılık konusunda deneyimli, * En az Lise mezunu, * Tercihen perakende mağazacılık konusunda deneyimli, * Kariyerini mağazacılık sektöründe devam ettirmeyi hedefleyen, * Yoğun tempoda esnek çalışma saatlerine uyu..

Kahramanmaraş / Tümü Doğan Çanta

GENEL NİTELİKLER • Tercihen Üniversite mezunu, • Sektörde tecrübe sahibi, • 'Mağaza Yönetimi' konusunda deneyimli, • Esnek çalışma saatlerine ve Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, • Görsel ve vitrin sanatlarını uygulayabilecek, • Nebim & Winner & W3 mağ..

İş Ortaklığı yapısı ile çalışmakta olduğumuz TÜRKTELEKOMÜNİKASYON A.Ş. nin Saha satış kanalı olan Proaktif Satış Kanalında Saha Satış Pazarlama faaliyetlerinde Müşteri Temsilcisi olarak çalıştırılmak üzere Aktif Müşteri Temsilcisi Adayları aramaktayız. Nitelikler; * Tercihen 1 yıl..

Kahramanmaraş / Tümü Mass Direct

Çalışmış olduğumuz firmaların market aktivitelerinde haftaiçi veya haftasonu görev alabilecek BAYAN takım arkadaşları arıyoruz. Aranan nitelikler; *En az lise mezunu, *36-38 Beden *İletişimi güçlü,müşteri odaklı,ekip çalışmasına yatkın, *Güler yüzlü, aktif,satış ve sunu..

Kahramanmaraş / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK SEKTÖR TECRÜBESİ İLE ) Yurt içi, Yurt Dışı Çalışan Yolcu, Ro-Ro, Tanker, Yük Gemileri ve Özel Yatlarda Çalışabilir, Denizcilik sektöründe iyi bir kazanç ve Meslek sahibi olabilirsiniz. Vasıflı,Vasıfsız Personel Kadrolarında; ..

Kahramanmaraş / Dulkadiroğlu Sigortashop-Kahramanmaraş

firmamızda ofis ortamında çalışmak üzere bay bayan segem belgesi olan öncesinde sigorta geçmişi olan arkadaşlar arıyoruz..

Kahramanmaraş / Dulkadiroğlu Ergüçler Gayrimenkul Danışmanlık

FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK İSTEYEN EMLAK GAYRİMENKUL İŞİNDEN ANLAYAN PRİMLİ ÇALIŞACAK GEREK SAHADA GEREK OFİS İÇERİSİNDE AKTİF ÇALIŞABİLECEK BAY İŞ ARKADAŞLARI ARIYORUZ.DETAYLI BİLGİ İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ..

Kahramanmaraş / Merkez Kahramanmaraş Taşıroğlu Nakliyat

ŞEHİR İÇİ NAKLİYAT FİRMASINDA ÇALIŞICAK MİNUMUN C EHLİYET E SAHİP ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR...

Kahramanmaraş / Tümü Peker Tekstil Tic. ve San. A.Ş.

Şirketimize Satış bölümünde görevlendirilmek üzere,SATIŞ UZMANI arıyoruz. • ÜNİVERSİTE MEZUNU • MS WİNDOWS / OFFİCE VE DİĞER BENZER PROGRAMLARA HAKİM VE RAPORLAMA YAPABİLECEK • PAZARLAMA VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ İŞLEMLERİNİ TAKİP EDEBİLECEK • SATIŞ KONUSUNDA EN AZ 5 Y..