Kayseri İş İlanları

Şehir: Kayseri
Kayseri / Tümü Akçadağ İnşaat

KAYSERİ HİMMETDEDE KOZA ALTIN MADENİNDE GÖREV ALMAK ÜZERE, Üniversitelerin İnşaat Mühendisliğinden mezun KAZI,DOLGU BARAJJ MADEN vb. işlerde tecrübeli, Saha uygulamalarına hakim, imalatların takibini ,kontrolünü,organizasyonunu yapabilen, Saha ekibi ile Proje Yöneticil..

Kayseri / Tomarza Belinda Group

5 yıl yeraltı deneyimli madenimizde daimi nezaretçi olarak görevlendirilme (ytm atama) vasfına sahip esnek çalışma saatlerine uyacak şantiyeyi yönetme becerisine sahip tecrübeli ve tercihen krom madeni mühendisi aranmaktadır...

Kayseri / Kocasinan Gülcam Pvc A. Ş

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE BAYAN SEKRETER ÇALIŞMA ARKADAŞI ARANIYOR.....

Kayseri / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Kayseri / Melikgazi Gevher Hotel

Kayseri şehir merkezindeki otelimizde çalışacak resepsiyonist alınacaktır. Diksiyonu , görünümü düzgün ,insani ilişkileri gelişmiş ,güler yüzlü en az lise mezunu resepsiyon görevlisi alınacaktır. Not :Turizm mezunları öncelikli tercihimizdir...

Kayseri / Kocasinan Has Telekom

Türk Telekom Kurumsal Bayiliğini yapan firmamızda, sahada Türk Telekom ürün ve hizmetlerinin satışını ve portföyündeki müşterileri yönetecek, KURUMSAL TEKNOLOJİ DANIŞMANLARI alınacaktır. GENEL NİTELİKLER •Tercihen satış konusunda deneyimli ya da saha satış alanında kariyer hedefi..

Kayseri / Melikgazi Karen Banyo

fabrikada çalışacak vasıflı vasıfsız bay bayan eleman alınacaktır..

Kayseri / Melikgazi Esen Metal

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE BAYAN AŞÇI ARANMAKTADIR...

Kayseri / Melikgazi MODERN AMBALAJ

Genel nitelikler: Oluklu mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Kayseri'de bulunan fabrikasında 'Üretim Elemanı' olarak görevlendirilmek üzere; İlköğretim ya da Lise mezunu, Vardiyalı çalışabilecek, 20-40 yaşları arasında, Askerliğini Yapmış Kayser..

Kayseri / Melikgazi MODERN AMBALAJ

Genel nitelikler: Oluklu mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Kayseri'de bulunan fabrikasında 'Forklift Operatörü' olarak görevlendirilmek üzere; İlköğretim ya da Lise mezunu, Tercihen konusunda deneyimli, Askerlik görevini tamamlamış, 40 yaşını aşmamı..