Kayseri İş İlanları

Şehir: Kayseri
Kayseri / Melikgazi MODERN AMBALAJ

Genel Nitelikler: Oluklu mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Kayseri'de bulunan fabrikasında 'Kalite Kontrol Elemanı' olarak görevlendirilmek üzere; Lise mezunu, Tercihen konusunda deneyimli, Askerlik görevini tamamlamış, 30 yaşını aşmamış, Vard..

Kayseri / Kocasinan Hak Yapı

KAYSERİDE FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK İNŞAAT MÜHENDİSİ ARANIYOR...

Kayseri / Melikgazi Allbemac Makina Şirketi

Kurulduğu günden beri yeni teknolojiyi takip eden ve uygulayan ALLBEMAC, uluslararası standartlara uygun kaliteli ve verimli makineler üretmenin yanı sıra birçok yeniliğin başlatılmasında ve geliştirilmesinde de öncü olmuştur. Yatak ve Kanepe sektör üreticilerinin üretim..

Kayseri / Melikgazi Tüm Fen Özel Öğretim Kursu

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA FAALİYET GÖSTERECEK KURUMUMUZA ( LİSE) MATEMATİK,FİZİK,KİMYA,BİYOLOJİ VE REHBERLİK BRANŞLARINDAN ÖĞRETMEN ALIMI YAPILACAKTIR. _ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN _İLETİŞİM GÜCÜ YÜKSEK _BAŞARI ODAKLI _TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN _MS ..

Kayseri / Melikgazi Royal İlaç

LÜTFEN İLANIMIZI OKUYARAK BAŞVURUNUZ. Uluslararası firmalarla işbirliği içerisinde olan firmamızda görevlendirilmek üzere iyi derecede ingilizce bilen, diksiyonu düzgün, her türlü yurt dışı bağlantısını yapabilecek tercihan bir üniversite mezunu elemanlar aranmaktadır. Yurt dışı e-mail ve tele..

Kayseri / Melikgazi Royal İlaç

İşin Detayı Uluslararası şirketlerle işbirliği içinde olan firmamızda; muhasebe ve finans konularında görevlendirilecek elemanlar alınacaktır. -Adayların Mikro programını çok iyi bilmeleri birinci ve vazgeçilmez ön koşuldur. -Adayların üniversitelerin ilgili sosyal bölümler..

Kayseri / Melikgazi Esen Metal

HURDA DEPOSUNDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE VASIFSIZ ELEMANLAR ALINACAKTIR...

Kayseri / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Kayseri / Melikgazi Meysa Medikal A. Ş.

Endüstriyel alanda faaliyet gösteren firmamız için, aşağıdaki niteliklere 'Teknik Ressam' arayışımız bulunmaktadır; Yükseokul ya da meslek liselerinin Teknik Resim, Kalıp, Makine Konstrüksiyon bölümlerinden mezun olan, Ms Office, SolidWorks  programını iyi derecede kullanabilen, T..

Kayseri / Melikgazi Meysa Medikal A. Ş.

GENEL NİTELİKLER Meslek Yüksek Okulu veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun  Zamanını programlayabilen, aynı anda birden fazla projeyi takip edebilen, Hızlı, pratik, çözüm odaklı ve analitik düşünce yapısına sahip, Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri yük..