Kayseri İş İlanları

Şehir: Kayseri
Kayseri / Melikgazi Meysa Medikal A. Ş.

GENEL NİTELİKLER İŞLETMEMİZİN MUHASEBE DEPARTMANINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; * ilgili Muhasebe bölümlerinden mezun, * Finans işleyişi ile ilgili banka kayıtları ve Çek kontrollerini saglayabilecek, * Tüm  Genel Muhasebe  işlemlerinin takibini yapabilek, * Terci..

Halı perakende satış mağazalarımızda çalıştırılmak üzere diksiyonu düzgün elemanlar alınacaktır. Tercihen halıdan anlayan, tecrübeli...

Kayseri / Kocasinan Şen Elektrik

SEVKİYAT İŞİ YAPACAK, E SINIF EHLİYETLİ, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ELEMANA İHTİYAÇ VARDIR...

Kayseri / Melikgazi Airport

Güler yüzlü, diksiyonu düzgün, sadece hoşgeldiniz diyecek karşılama elamanı alınacaktır. Çalışma saati 17:00 - 23:00..

Kayseri / Melikgazi Airport

Restaurantımızda güler yüzümüz olacak kahvaltı chef i alınacaktır...

Kayseri / Melikgazi Airport

Restaurantımızda güler yüzümüz olacak, muhasebe ve iş takibi sorumluluğu alabilecek yönetici vasfında bayan eleman alınacaktır...

Kayseri / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

Gıda firmasında lider müşterimiz için görevlendirilmek üzere, ( Merchandiser Tanzim Teşhir ) pozisyonu için Yaya gezici, Bay ve Bayan adaylar aranmaktadır. Verilen rut dahilin de düzenli mağaza ziyaretlerinde bulunmak, Yetkililerin vermiş olduğu planın uygulanmasını ..

Kayseri / Kocasinan Gözde Et Ve Et Ürünleri

Yüksek okul ve Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun(İşletme, Ekonomi, Muhasebe vb.) Alanında minimum 3 yıl deneyimli İyi derecede MS Office programlarını ve LOGO kullanabilen Müşteri ilişkilerinde başarılı, iletişimi gelişmiş ve takım çalışmasına yatkın (Ön muhasebe car..

Kayseri / Kocasinan Gülcam Pvc A. Ş

PVC KAPI PENCEREDE ÇALIŞMAK ÜZRE VASIFLI VEYA VASIFSIZ ELEMANLAR ALINACAKTIR...

Kayseri / Melikgazi Doruk Kağıt San Tic A. Ş.

Oluklu Mukavva sektöründe faaliyet gösteren DORUK KAĞIT Kayseri OSB deki fabrikası için ÜRETİM MÜHENDİSİ olarak görevlendirmek üzere üniversitelerin MÜHENDİSLİK FAKÜLTELERİNDEN mezun Askerliğini yapmış MS office programını etkili kullanan İngilizce bilen Takım çalışm..