Kocaeli Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıKocaeli ili birimlerimizde görev yapmak üzere; Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri beklentilerini en iyi şekilde al..

Kocaeli / Tümü ARSLANKAYA OTOMOTİV

İş TanımıBelirlenmiş yedek parça politikaları, müşteri beklentileri ve finansal hedefler doğrultusunda yedek parça performansının artırılmasını ve yayılımını sağlamak.1. Yedek Parçanın verimliliğini ve karlılığını azami seviyede tutmak 2. Doğru sipariş çalış..

İş TanımıGEBZE ŞEKERPINARDA DEVAM ETMEKTE OLAN PROJEMİZE 12/24 ŞEKLİNDE ÇALIŞACAK Ö.G.G KİMLİK KARTLI GEBZE ÇAYIROVA DARICA BÖLGESİNDE İKAMET EDEN PERSONELLER ALINACAKTIR. 1500 TL + AGİ + YEMEK + SERVİS + BOL MESAİ İMKANI. MERT BEY: 0533 056 77 53..

Kocaeli / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYurtiçi ve Yurtdışı makine,tesis montaj,demontaj ve nakliye konularında mühendislik hizmeti veren firmamıza Satış Pazarlama Sorumlusu aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ( Tercih..

Kocaeli / Tümü VDE İLETİŞİM

İş TanımıVDE İletişim Vodafone Kurumsal Satış Kanalında Görevlendirilmek Üzere; Ürün ve çözümlerin müşterilere tanıtılması, Yeni müşteri portföyü oluşturulması, Rakip analizlerinin yapılması ve ilgili satış/pazarlama stratejilerinin uygulanm..

İş TanımıFırın Cafe konsepti ile dünyanın ve özellikle İstanbul’ un özel tarifleriyle donatılmış menümüzde ekmek, sandviç, çörek, börek, kurabiye, pasta, macaron, ve birçok çeşit tatlı ve dondurmalar mevcut olan Fırın İstanbul Fırın Cafelerimize Yönetici (Vardiya Müdürü..

İş TanımıŞirketimizin Yarımca/Kocaeli'nde bulunan tank imalat/montaj şantiyesinde görev almak üzere aşağıdaki niteliklere sahip ŞANTİYE ŞEFİ aranmaktadır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili mühendislik fakültelerinden mezun..

Kocaeli / Tümü Onduline Avrasya A.Ş.

İş TanımıMERKEZİ PARİS'TE BULUNAN ULUSLARARASI SANAYİ GURUBUNUN TÜRKİYE BİRİMİ OLAN SAPANCA FABRİKAMIZDA ÇALIŞACAK Üretim, Planlama, Bakım Onarım, Kalite Kontrol, Araştırma Konularında sorumluluk alacak TEKNİK YÖNETİCİ ADAYI..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; İZMİT Mağazalarımızda görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç..

Kocaeli / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıDünya Geneli 230 u aşkın mağazası bulunan, Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve Genel Merkezi Kocaeli-Gebze de bulunan fabrikamızda, Renkli Kozmetik ürünleri için pazar araştırmalarının yapılması, tutundurma faaliyetlerinin yürütülmesi, Tasarım ve ürün geliştirme..