Kocaeli Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; İZMİT CADDE FLO Mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI aramaktadır..

Kocaeli / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYaklaşık 300 araçlık filosuyla lojistik sektörünün alanında lideri olan firmamızın Bakım Onarım Departmanında görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler* Üniversite mezunu olmak, ( Tercihen Makine Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği )..

Kocaeli / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıSektör lideri firmamızda "LOJİSTİK MÜDÜRÜ" olarak birlikte çalışmak üzere;- Yurtiçi ve yurtdışı operasyonun her aşamasını kontrol ve koordine etmek - Depo ve antrepoların kontrol ve yönetimi - İş ve maliyet analizleri yapmak - İş a..

Kocaeli / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıSektör lideri firmamızın "Tır Planlama ve Operasyon" departmanında görevlendirilmek üzere;- Tır planlama ve operasyonun her aşamasını kontrol ve koordine etmek- Sürücü tedariği ve sorunlarıyla birebir ilgilenmek- Müşteri ilişkilerini yürütmek,..

Kocaeli / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler En az üniversitelerin 2 yılık Lojistik,Dış Ticaret, Gümrük bölümlerinden mezun Gümrük operasyonlarında (tercihen lojistik sektöründe) minimum 5 yıl tecrübe sahibi Gümrük mevzuatı, dış ticaret konularında bilgi sahibi Sorumluluk sahibi, takipçi, detayla..

Kocaeli / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler · Üniversite mezunu, · Lojistik sektöründe min. 5 yıl deneyimli, · Antrepo operasyon süreçlerine hakim, · SAP bilen, · Esnek çalışma saatlerine uyabilecek, · Askerlik hizmetini tamamlamış, · Kocaeli ve çevresinde ikamet eden ç..