Kocaeli Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; GEBZE POLARİS Mağazamızda görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tü..

Kocaeli / Tümü REPACK FASON AMBALAJ

İş TanımıREPACK fason paketleme hizmetleri kapsamında; ETİKETLEME ( ürün tanıtım etiketleme, barkod, sursaj etiketleme, promosyonel etiketleme vs.) SHRINK AMBALAJ KUTULAMA KARMA KOLİ OLUŞTURMA BLİSTER AMBALAJ SE..

İş TanımıMARBEYAZ MAKİNA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİAranan Nitelikler-          Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun -          Talaşlı imalat bilgisine sahip (1-2 yıl tecrübeli) -          Solidworks ve Autocad programlarını iy..

İş TanımıDanışmanlığını yürütmekte olduğumuz Türkiye’nin köklü holdinglerinden birine ait Kocaeli'nde yer alan grup şirketlerinden biri için Mali İşler Yöneticisi arayışımız mevcuttur.Aranan Nitelikler Mali İşl..

Kocaeli / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıLojistik (Kara Taşımacılığı) sektörünün liderlerinden olan firmamızın Sigorta ve Hasar Departmanında;   - Nakliye hasarları - Kasko hasarları - Zorunlu Trafik poliçesi kapsamındaki hasarlarla ilgili olarak tüm hasar süreçlerinin takibini yapma..

Kocaeli / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Yöneticisi konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim V3 Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı..

Kocaeli / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Yöneticisi konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim (V3)Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odakl..

Kocaeli / Tümü KAYA HOLDİNG

İş TanımıKaya Holding bünyesinde bulunan Abant Su Gölcük Fabrikasında görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun "Satın Alma Sorumlusu" aranmaktadırAranan Nitelikler Üniversite mezunu, Satın alma..

Kocaeli / Tümü EYFEL PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 300 satış mağazası bulunan firmamızın Marmara Bölgesinde  bulunan mağazalarını geliştirmek, Denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..

Kocaeli / Tümü ANADOLUBANK A.Ş.

İş TanımıDilovası Şubemizin Kobi Pazarlama servisinde görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler Bankacılığın Kobi alanında en az 3 yıl deneyimli,  Ticari Bankacılık ürün bilgisine sahip,  Mali analiz ve kredi teklifi ha..