Kocaeli Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıAVM Bina içi güvenlik, temizlik, bahçe peyzaj işleri, otopark ve kampanya etkinlik uygulamalarını koordine etmek. Görev alanları ile ilgili konularda tedarikçi görüşmelerini satınalma bölümü ile birlikte yapmak, şartnameleri ( güvenlik, temizlik planları, per..

İş TanımıD&R, Doğan Şirketler Grubu Holding’in bir üyesi olarak 1996 yılında kurulmuştur. Mağazalarımızda kitaptan müziğe, filmden elektroniğe, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye, geniş ürün seçenekleri ile sektörde pazar liderliğini sürdürmekteyiz. Türki..

Kocaeli / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı          Mağaza personelini satış ve müşteri odaklı yönlendirecek,          İdari ve Operasyonel süreçlerin yürütülmesini sağlayacak,          Aylık ve dönemsel satış hedeflerini gerçekleştirmek için ekibini yönlendirecek ve eğitecek, müşte..

Aranan NiteliklerLise mezunu Depo operasyonları alanında 3 yıl deneyimli MS Office (Word-excel) programları bilgisine sahip Vardiyalı çalışabilecek Gebze, Dilovası bölgesinde ikamet eden Askerliğini yapmış..

İş TanımıUluslararası Kimyasal Madde Taşımacılığı ve Lojistik sektöründe lider konumda yer alan firmamızda görevlendirilmek üzere;·         Üniversitelerin tercihen Mühendislik bölümlerinden (Endüstri, Sistem vb.)  mezun,·         Tercihen filo yönet..

İş TanımıLojistik (Kara Taşımacılığı) sektörünün liderlerinden olan firmamızın Sigorta ve Hasar Departmanında;   - Nakliye hasarları - Kasko hasarları - Zorunlu Trafik poliçesi kapsamındaki hasarlarla ilgili olarak tüm hasar süreçlerinin takibini yapma..

Kocaeli / Tümü Beck & Pollitzer

İş TanımıAvrupa’nın önde gelen mühendislik hizmetleri ve tedarikçisi olan Beck & Pollitzer Mühendislik’in Türkiye şubesi olarak kurulum ve taşıma konusunda hizmet veren firmamıza Proje Mühendisi aranmaktadır.Aranan Nitelikler ..

İş TanımıŞirketimizin Proje Geliştirme biriminde görev alacak, Firma portföyünde bulunan arsalara alternatif proje konseptlerinin  hazırlanması, Avan ve uygulama proje çalışmalarının yapılması, Sunum dosyalarının hazırlanması, Dış ..

İş TanımıOtomotiv yan sanayi sektöründe öncü firmalardan biri olan şirketimizin Gebze lokasyonunda görevlendirilmek üzere;Tüm fabrikanın ekipman, cihazlarının arıza ve periyodik bakımlarının takibiAranan Nitelikler Bakım Müdür..

İş TanımıOtomotiv yan sanayi sektöründe öncü firmalardan biri olan şirketimizin Gebze lokasyonunda görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler-Yüksek Okul veya Teknik Lise mezunu ,-Teknik Resim okuyabilen,-Kalite kontrol süreçlerinde t..