Kocaeli Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş Tanımıİzmit'te bulunan Doğtaş Mobilya satış mağazamızda istihdam edilecek, mağazanın tüm süreçlerinin koordineli bir şekilde yönetilmesinden sorumlu olacaktır.Aranan Nitelikler1 - En az lise, tercihen üniversite mezunu, 2 - Mağazacılık..

Kocaeli / Tümü TAB GIDA

İş TanımıKısa Şirket Tanıtımı Ata Grubu' na bağlı Tab Gıda Sanayi ve Tic.A.Ş 1994 yılında kurulmuş, 1995' de ilk BURGER KING restoranını İstanbul'da açmıştır. Bugün Tab Gıda açmış olduğu restoran sayısı ve müşteri hacmi ile sektörde liderdir. Tab Gıda, bünyesine Burger ..

Kocaeli / Tümü TAB GIDA

İş TanımıKısa Şirket Tanıtımı Ata Grubu' na bağlı Tab Gıda Sanayi ve Tic.A.Ş 1994 yılında kurulmuş, 1995' de ilk BURGER KING restoranını İstanbul'da açmıştır. Bugün Tab Gıda açmış olduğu restoran sayısı ve müşteri hacmi ile sektörde liderdir. Tab Gıda, bünyesine Burger ..

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışında..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Kurumsal Endüstriyel Entegre Otomotiv firmasının Türkiye Genelinde ilanda belirlenen lokasyonlarda; bayi satış ekibinin yönetilmesi,yönlendirilmesi, stratejik karar alma süreçlerinde rol almak üzere satış müdürleri arayışımız bulunma..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

Kocaeli / Tümü EUBSA TURKEY

İş TanımıEUBSATURKEY(DUX) YENİ PROJESİ İÇİN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYOR!!!Aranan NiteliklerEUBSATURKEY(DUX)İZMİT YENİŞEHİRDEKİ PROJESİ İÇİN *DAHA ÖNCE BENZER POZİSYONDA GÖREV ALMIŞ *DİYET YEMEK BİLGİSİ ÜST DÜZEYDE OLAN *R..

Kocaeli / Tümü EUBSA TURKEY

İş TanımıEUBSATURKEY(DUX)YENİ PROJESİ İÇİN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYOR!!!Aranan NiteliklerEUBSATURKEY(DUX)İZMİT YENİŞEHİR PROJESİ İÇİN *BENZER POZİSYONDA DAHA ÖNCE GÖREV ALMIŞ *DİYET YEMEK BİLGİSİ OLAN *HASTANE TECRÜBELİ..

İş TanımıGebze Amerikan Kültür Kolejinde görevlendirilmek üzere; SINIF ÖĞRETMENİ alınacaktır  Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezunu olan,Formasyonu olan,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlay..

İş Tanımıİzmit  mağazamızda görev alabilecek; • Tercihen sektörde deneyimli,• Temsil Yeteneği ve İletişim becerisi yüksek,• Müşteri ihtiyaçlarını iyi analiz edebilen,• Planlama ve Organizasyon yeteneği güçlü,• Güleryüzl..