Kocaeli Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Üretici-Endüstriyel-Entegre-İhracatçı Kurumsal Yönetim yapısına sahip Üretici İlk 50 sıralaması içinde yer alan firmanın Dış Ticaret Bölge Satış Yöneticisi olarak görev alacak personeller istihdam edilecektir...

İş TanımıFirmamızın Merkez Bürosunda Ofis Yöneticiliği ve Açılacak Olan Yeni  Şubelerinde -Şube Sorumlusu İşletmeci- olarak yer alacak İnsan Kaynakları İşletme,Yönetim Organizasyon ve Danışmanlık Konularında Yetkin Orta Düzey Yöneticiler.Aranan Nitelikler..

İş TanımıİŞİN TANIMI:Kurumsal üretim firmasında üretim planlama modülünde anahtar kullanıcı olarak görev yapmak sistemin entegrasyon (SAP Entegrasyon ) çalışmalarında rol almak. Aranan Nitelikler* Üniversitelerin Endüstri Mühendisli..

İş TanımıSektör lideri firmamızda "Filo Operasyon Yöneticisi" olarak birlikte çalışmak üzere; - Tır planlama ve operasyonun her aşamasını kontrol ve koordine etmek - Sürücü tedariği ve sorunlarıyla birebir ilgilenmek - Müşteri ilişkilerini yürütmek, ge..

Kocaeli / Tümü BURSA ECZA KOOP.

İş TanımıEczane ürünleri dağıtım sektöründe faaliyet gösteren Kurumumuzun İstanbul Tuzla Şubesinde görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları aramaktayız. İşin Tanımı; Mal giriş ve çıkışlarını organize etmek ve yönetmek, depo yerleşim planlama..

İş TanımıOtomobil taşımacılığı alanında dünya markalarına hizmet veren ve ülkemizin öncü kuruluşlarından olan şirketimizde görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun - SMMM Belgesine sahip ..

İş TanımıMNG Kargo’nun Bolu, Düzce, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Rize illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma..

İş TanımıZİYLAN GRUP bünyesinde "Sport In Street" yeni açılacak olan İZMİT GEBZE CENTER mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç ve dış organizasyonunu gerçekleştirmek, tüm çalışanların belirlen..

İş TanımıZİYLAN GRUP bünyesinde "Sport In Street" yeni açılacak olan İZMİT GEBZE CENTER mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç ve dış organizasyonunu gerçekleştirmek, tüm çalışanları..

İş Tanımı0-16 Yaş Çocuk Giyim sektöründe öncü olmayı hedefleyen ve 9 Mağazalı Fanpop Çocuk Giyim firmamız için aşağıdaki özelliklere sahip "Mağaza Satış Uzmanı" aranmaktadır. http://www.fanpop.com.tr/Aranan Nitelikler     MAĞAZA..