Manisa İş İlanları

Şehir: Manisa
Manisa / Merkez Atanom Gıda A. Ş

Panda Dondurma ve Sütaş Distribütörlüğü yapan firmamıza, Deneyimli, esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, uyumlu, disiplinli Ön Muhasebe/Operasyon personel/personelleri aranmaktadır. Firmamızın bulunduğu yer Turgutlu yolu, Oduncu ve Kömürcüler sitesidir. ..

Manisa / Salihli Bybaristo Cafe

bybaristo cafe salihli şubesi için; aktif, çalışkan, ekip çalışmasına uyumlu ekip arkadaşları arıyoruz. firmamız kurumsdaldır. AŞÇI VE AŞÇI YARDIMCISI başvurularınızı bekliyoruz. EĞİTİM VERİLECEKTİR. ADRES: CUMHURİYET MAH. ATATÜRK CAD. BYBARİSTO CAFE SALİHLİ..

Manisa / Salihli Bybaristo Cafe

bybaristo cafe salihli şubesi için; aktif, çalışkan, ekip çalışmasına uyumlu ekip arkadaşları arıyoruz. firmamız kurumsdaldır. tam zamanlı VE part başvurularınızı bekliyoruz. ADRES: CUMHURİYET MAH. ATATÜRK CAD. BYBARİSTO CAFE SALİHLİ..

Manisa / Salihli Bybaristo Cafe

bybaristo cafe salihli şubesi için; aktif, çalışkan, ekip çalışmasına uyumlu ekip arkadaşları arıyoruz. firmamız kurumsdaldır. tam zamanlı ve part başvurularınızı bekliyoruz. ADRES: CUMHURİYET MAH. ATATÜRK CAD. BYBARİSTO CAFE SALİHLİ..

Manisa / Merkez MODERN AMBALAJ

Oluklu Mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamız Modern Oluklu Mukavva Ambalaj San.ve Tic.A.Ş ' de çalışacak Kalite Kontrol Personeli alınacaktır. * En az lise , tercihen MYO mezunu, * Kalite kontrol konusunda en az 1 yıl deneyimli, * Askerlik görevini yapmış, * Va..

Manisa / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Manisa / Turgutlu SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak Manisa / Turgutlu'daki projemizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. 3 BAY ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİ ALIMI YAPILACAKTIR. ..

Manisa / Merkez Çetin Elektroplastik A:ş

Plastik eşya üreten firmamızın kalıphane bölümünde çalışacak,tecrübeli ve yetiştirilmek üzere genç dinamik eleman arayışımız vardır...

Manisa / Merkez Çetin Elektroplastik A:ş

Kalıphanemiz bünyesinde bulunan cnc makina parkımızın operatörlük ve organizasyonunu sağlayabilecek, tecrübeli ve yetiştirilmek üzere cnc operatörleri alınacaktır.Cam programı bilgisi tercih sebebidir...