Manisa İş İlanları

Şehir: Manisa
Manisa / Turgutlu Azim-Tav Kümes Ekipmanları

NETSİS İLERİ DÜZEYDE KULLANABİLEN..

Manisa / Merkez RADU TEKNOLOJİ

Türkiye’nin en büyük ve lider firmalarından “Pronet Güvenlik Hizmetleri A.Ş.” , “Waternet Su Hizmetleri A.Ş” ve “ Mobiliz Bilgi Ve İletişim Teknolojileri A.Ş” ‘nin çözüm ortağı RADU TEKNOLOJİ bünyesinde İzmir, Ankara ve Manisa ofislerimizde görev alacak takım arkadaşları arıyoruz. ..

Daha önceden gıda sektöründe ithalat ihracat yapan bir firmada çalışmış deneyimli ve nitelikli takım arkadaşı aramaktayız..

Alsel Sigorta ve Aracılık Hizmetleri Ltd Şti bünyesinde çalışabilecek ,insan ilişkileri kuvvetli , Yönetici nin müşteri randevularını alabilecek ,iş koordinasyonunu sağlıyacak Yönetici Asistanı arıyoruz. Genel Nitelikler ; Kavramları kolay kavrayabilen ..

Manisa / Merkez Zat-I Şahane Cafe

İşletmemize Garson alınacaktır...

Manisa / Merkez MODERN AMBALAJ

Muradiye Sanayi Bölgesinde kurulu şirketimiz Modern Oluklu Mukavva Ambalaj San.ve Tic.A.Ş de çalışacak forklift operatörü arıyoruz. * En az ilköğretim mezunu, * Forklift Opr.Blegesi olan, * En az 2 yıl tecrübeli * Askerlik hizmetini tamamlamış, * Vardiyalı çalışa..

Manisa / Merkez Ege Cınar Gıda Ltd. Şti

NETSİS MUHASEBE PROGRAMINI İYİ DERECEDE BİLEN , • En az lise ve/veya meslek yüksek okul mezunu, • MS Office programlarını etkin kullanabilen, raporlama yeteneğine sahip, • Fatura irsaliye kaydı, ve stok kontrolünde deneyimli, • Analitik düşünce yeteneği olan, • İş disi..

Firmamızın bünyesinde çalışacak bay bayan satış temsilcileri alınacaktır. -İkna kabiliyeti yüksek, -Diksiyonu düzgün, -Satışı meslek edinmiş yada öğrenebilecek, -Saha satışı yapabilecek, -Deneyimli-Deneyimsiz, eleman aramaktayız. ..

Manisa / Tümü Atlas Dağıtım

* Toplu Tüketim Kanalında faaliyet gösteren firmamız çeşitli Gıda ve Hızlı Tüketim Ürünleri firmalarının bayiliğini yapmaktadır. * Toplu Tüketim ( HORECA, Ev Dışı Tüketim ) pazarında görev yapmak üzere çalışma arkadaşları arıyoruz. * Aday arkadaşımızın ürün ya da pazara y..