Manisa İş İlanları

Şehir: Manisa
Manisa / Merkez Aslankaya Emlak Ofisi

MANİSA DA EMLAK OFİSİMİZDE ÇALIŞACAK SORUNSUZ BAYAN SEKRETER ARANMAKTADIR..

Manisa / Salihli Deniz Tarım Ürünleri

Firmamizin Salihli/Manisa tesislerin'de çalıştırılmak üzere Hijyene ve kişisel bakıma önem veren, Takım çalışmasına uyumlu,, Sunum becerisi yüksek, Türk mutfağı konusunda tecrübeli, İşini severek yapan,güleryüzlü, Dinamik,yaratıcı yönü kuvvetli, AŞÇI arıyor..

Manisa / Merkez Atanom Gıda A. Ş

Turgut Özal Mah. Oduncu ve Kömürcüler Sitesinde bulunan sektörün lider markalarının (Sütaş/Panda) görevlendirilmek üzere; GENEL NİTELİKLER: Tercihen Lise Mezunu Tercihen B-E sınıfı ehliyete sahip SRC4 belgelerine sahip Psikoteknik değerlendirme belgesine s..

Manisa / Merkez MODERN AMBALAJ

Oluklu Mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamız Modern Oluklu Mukavva Ambalaj San.ve Tic.A.Ş ' de çalışacak Kalite Kontrol Personeli alınacaktır. * En az lise , tercihen MYO mezunu, * Kalite kontrol konusunda en az 1 yıl deneyimli, * Askerlik görevini yapmış, * Va..

Manisa / Salihli Rey Manes Otel

Otelimizde resepsiyon bölümünde çalıştırılmak üzere ; asgari ücret maaş , 8 saat çalışma süreli , 08:00 - 16:00 , 16:00 - 00:00 , 00:00 - 08:00 çalışma saatlerine (değişmeli olarak) uyum sağlayabilecek , ilk tercih deneyimli , deneyimsiz , bilgisayar kullanımı iyi olan çalışma arkadaşları arıyoruz. ..

SEBZE MEYVE BOYLAMA, İŞLEME TESİSLERİ, KLİPSLEME, FİLELEME, PALET SARMA MAKİNALARI ÜRETEN FİRMAMIZDA, - PROJE BAZLI, SÜRELİ, - TERCİHEN MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLAN, - SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN, - ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ KAYNAK/MONTAJ ELEMANI ALINACAKTIR. ..

Manisa / Turgutlu Doğan İletişim

CEP TELEFONU VE TABLET TAMİRİNDEN İYİ ANLAYAN USTA ALINACAKTIR..

Manisa / Tümü Gratis

Türkiye’nin lider “ Kişisel Bakım Marketi” Gratis, 400’ü aşkın mağazasıyla büyümeye ve hizmet vermeye devam ediyor. 2009 yılında, Sedes Holding bünyesinde, Demir Sabancı tarafından kurulan Gratis, müşterilerinin sağlık ve yaşam kalitesini arttırmak için ihtiyaç duyabileceği, kozmetik ,c..

Bir zeytin ureticisi olan firmamiz Anatolia Konservecilik Turgutlu Organize Sanayi Bölgesinde 2005 yilinda kurulmuştur. Firmamız 30 000 metrekarelik alanda Hisarönü ve Ellen Well’s markasıyla special grup zeytin, antipasti ve deniz tuzu üretimi yapmaktadır. ISO 9001 2008 & ISO 22000 2005 belge..

Manisa / Merkez Medine Emlak

Ofisimizde maaş + prim ile çalışmak üzere bayan satış temsilcisi aranmaktadır...