Manisa İş İlanları

Şehir: Manisa
Manisa / Merkez Emsaş Aş

MANİSA- Muradiye de yer alan fabrikamızda; Metal İşlerinde deneyimi olan, CNC Apkant kullanılmasında deneyimli, Demirhanede gerçekleşen saç işleme işlemlerini yapabilen, CNC Apkant Operatörleri alınacaktır...

Manisa / Merkez Emsaş Aş

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK PANÇ OPERATÖRÜ ALINACAKTIR. İZMİR BORNOVA DAN SERVİSİMİZ VARDIR...

Manisa / Tümü Yüksel Mühendislik

Firmamızın; Ege Bölgesi ve Genel Merkez Antalya'da, Manisa Merkez esas olmak üzere çalışabilecek Elektrik Tekniker ve Teknisyenleri ile Üniversitelerin Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun olmuş mesai arkadaşları aranmaktadır. İlgilenen arkadaşlardan şehir dışından (Manisa dışı) gelmek isteyenle..

Manisa / Turgutlu ÇEKOK

Grubumuzun Turgutlu'da bulunan Meyve Sebze alım-satım ofisinde görevlendirilmek üzere Muhasebe Elemanı aranmaktadır. • Ön muhasebe işlemlerini yapabilecek. • İrsaliye ve faturaları düzenleyebilen • Kasa, banka hareketleri ve ödemeleri takip edebilecek. • MS Office prog..

Manisa / Tümü Gratis

Türkiye’nin lider “ Kişisel Bakım Marketi” Gratis, 400’ü aşkın mağazasıyla büyümeye ve hizmet vermeye devam ediyor. 2009 yılında, Sedes Holding bünyesinde, Demir Sabancı tarafından kurulan Gratis, müşterilerinin sağlık ve yaşam kalitesini arttırmak için ihtiyaç duyabileceği, kozmetik ,c..

Manisa / Merkez Klimasan

BOYAHANE POSTABAŞI / FORMEN Ticari Tip Soğutucu üretimi yapmakta olduğumuz firmamızda Boyahane Bölümünün işleyişi ve Personellerin çalışma sisteminden sorumlu olabilecek;  Elektrostatik toz boya tesisinde en az 3 yıl postabaşı olarak görev yapmış  Saç-Galvaniz ma..

Manisa / Merkez Ege Özel Grup

Ege Özel Güvenlik bünyesinde; MANİSA OSB'de Fabrika projelerimizde görevlendirilmek üzere Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) takım arkadaşları aramaktayız. BAY, Silahlı / Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, Ekip çalışmasına uyumlu, Askerliğini yapmış, Vardiyalı olarak çal..

Manisa / Merkez Pınar Parke

Ön muhasebe elemanı aranmaktadır. Aranan Özellikler 20-45 yaş arası Netsis programına hakim Tercihen Tecrübeli..

Manisa / Merkez Parlayan Tarım Mak.

MANİSA MURADİYE SANAYİ BÖLGESİNDE BULUNAN FABRİKAMIZA CNC TORNA VEYA MANUEL TORNA BÖLÜMÜNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE KALİFİYE VE TECRÜBELİ ELEMAN ALINACAKTIR. BAŞVURULAR ELEMAN.NET İLAN SAYFASINDAN VE 0236 246 94 64 NOLU TELEFONDA N ALINACAKTIR...

Manisa / Tümü ÇETMEN MAĞAZALARI A.Ş.

Çetmen Mağazaları A.Ş. 33 mağazasıyla müşterilerine kaliteli ürün anlayışı ile güler yüzlü hizmet vermeye devam etmektedir. İnsan İlişkilerinde başarılı olmak Ekip çalışmasına uyum sağlamak Güler yüzlü olmak Dış görünüşe önem vermek Mobilya,Beyazeşya,tv,Bilgisaya..