Manisa İş İlanları

Şehir: Manisa
Manisa / Merkez Çetin Elektroplastik A:ş

Teknik resim dahilinde kalıp parçaları imalatını yapabilecek.Tecrübeli tornacı alınacaktır...

Manisa / Merkez HALKA GRUP

KOZMETİK Sektöründe lider müşterimiz için kozmetik mağazalarında görevlendirilmek üzere uzman(Raf destek personeli) aranmaktadır • • Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak, • Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksikleri giderecek, • Sipariş oluşturup ve takibini ya..

Soma ya da Bergama da ikamet eden ya da edebilecek A ya da B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanları arıyoruz...

Manisa / Merkez Tim Afz Dış Ticaret

TİM AFZ 2013 yılında müşterilerimizin yerleşkelerine en yakın bölge olan Ege Serbest Bölgesi bünyesinde kurulan ilk ve tek kalite kontrol alanında hizmetler sunmayı amaçlayan bir kurumdur. Yerinde denetim, yerinde gözetim sloganı ile kalite mühendisliği alanlarında önleyici veya düzeltm..

Şirketimiz bünyesinde EGE BÖLGESİNDE bitki besleme ürünleri pazarlamasi konusunda deneyimli iş arkadaşları aranmaktadır. * Ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullana bilen * Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak * Bölgeye hakim yeterli iş deneyimi..

Manisa / Merkez Vestel Şirketler Grubu

140 ülkeye ihracat -Sektöründe 15 yıldır ihracat lideri -5 yıl Türkiye ihracat şampiyonu -14000 çalışan -TV/Tablet/Akıllı Tahta/Uydu Alıcısı/Telefon/Buzdolabı/Çamaşır Makinası /Bulaşık Makinası/Fırın/Klima -1milyon m2 üretim alanı; Avrupa' nın teknoloji üssü VESTEL CITY 'de yer alan Ves..

Manisa / Merkez MODERN AMBALAJ

Muradiye Sanayi bölgesinde kurulu fabrikamız Modern Ambalaj ' da Kalıp ve Numune Hazırlama Elemanı olarak çalışacak çalışma arkadaşları aranmaktadır. * Endüstri Meslek Lisesi ( Teknik Resim) bölümünden mezun, * Oluklu mukavva sektöründe aynı pozisyonda iş tecrübesine sahip ,..

Manisa / Turgutlu SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak Manisa / Turgutlu'daki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. 3 BAY ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİ ALIMI YAPILACAKTIR. ..

Manisa / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TÜM TÜRKİYE’DE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakend..