Muğla Uzman İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Uzman

İş TanımıDNA İş Sağlığı, Güvenliği Hizmetleri, sunduğu istisnai hizmetler ile müşterileri için fark yaratacak katma değerli sonuçlar elde etmektedir.  Yapılanmamız;         Profesyonel İş Sağlığı Hizmetleri      İş Güvenliği Mühendisliği Hizmetler..

İş TanımıWow Resort Hotels bünyesinde bulunan " Wow Bodrum Resort" otelimizde görevlendirilmek üzere " Fitness Eğitmeni" aramaktayız.Aranan NiteliklerFitness Eğitmenliği belgesi bulunan, Benzer pozisyonlarda görev almış, En az 1..

İş TanımıBritish Town Dil Okulları 2010 yılının ikinci yarısında başladığı büyümeyle bugün, İstanbul (Kadıköy,Pendik,Şişli) ,Ankara, İzmir (Alsancak, Buca,Özkanlar), Aydın (Merkez,Nazilli) Antalya, Sakarya, İzmit, Gaziantep, Van, Muğla, Eskişehir, Denizli, Kütahya, Bursa(Görü..

Muğla / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak;Muğla Bodrum Quasis Mağazamızda çalışacak "Süpervizör" çalışma arkadaşları aranmaktadır.                            Birinci se..

Muğla / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak;Muğla Bodrum Quasis Alışveriş  Merkezin de  açılacak olan mağazamızda çalışacak "Mağaza Müdür Yardımcısı" çalışma arkadaşları aramaktadır...

Muğla / Tümü Dalaman dershanecilik

Aranan NiteliklerMuğla İli Dalaman ve Ortaca ilçelerinde hizmet vermekte olan AÇI EĞİTİM KURUMLARI ‘na; Sınıf  öğretmenleri, Matematik, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Fizik, Kimya, Biyoloji, ..

Muğla / Tümü Analiz Kariyer

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kurumsal müşterimiz Sun Danışmanlık bünyesinde, IPARD, KOSGEB, Kalkınma Ajansları ve diğer ajans programları çerçevesinde, firmalara bilgi sunmak ve hibe projelerinin satışını sağlamak için Kurumsal Proje Satış Temsilcileri..

Muğla / Tümü Diamond of Bodrum

Aranan Nitelikler-Önbüro ve muhasebe otomasyon programları konusunda bilgi ve deneyim sahibi (RMOS tercih sebebi) -E fatura ve e arşiv faturalama konusunda deneyimli -Yurtdışı acente kontratlarını ..

Muğla / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıMat1 - mat 2 - geometri derslerine girecek tecrübeli mesai arkadaşları arıyoruz...

Muğla / Tümü Uğur Dershaneleri

Aranan NiteliklerEn az 5 yıl deneyimli..