Muğla Uzman İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Uzman
Muğla / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıBemar Kariyer Okulu MUĞLA Temsilciliğinde Çalışmak Üzere 3D STUDIO MAX Eğitmeni aranmaktadır.Aranan NiteliklerYurtiçi ve yurtdışında önde gelen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, •3DS Max, Photoshop,Archicad program..

İş TanımıFethiye'nin ilk özel hastanesi olan Özel Letoon Hospital, 1997 ylında Pazaryeri Mah. Süleyman Demirel Bulvarı Şehit Hasan Küçükçoban adresinde faaliyet vermeye başladı.Kalite Yönetim Sistemimiz, uluslararası akreditasyon ve ISO standartları esas alınarak oluşturulmuş..

Muğla / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıTürkiye'nin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı İlk ve Tek Kariyer Okulu olan BEMAR Kariyer Okulu'nun MUĞLA Temsilciliğinde tam zamanlı-yarı zamanlı olarak istihdam edilmek üzere aktif saha deneyimine sahip  CAD Tasarım Eğitmeni olarak alınacaktır.Aranan Ni..

Muğla / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıTürkiye'nin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ilk ve tek Kariyer Okulu olan BEMAR Kariyer Okulunun MUĞLA temsilciliğinde yarı zamanlı olarak istihdam edilmek üzere aktif saha deneyimine sahip İnsan Kaynakları Uzmanları Eğitmen olarak alınacaktır.Aranan Ni..

İş TanımıBodrum'un ilk ve tek sigorta Brokerlik firmamız ON SİGORTA BROKERLİK A.Ş’de görevlendirilmek üzere  güçlü, pozitif ve başarılı ekibimizde yer almak isteyen bay-bayan teknik personel arıyoruz.Ara..

İş Tanımıİyi bir kariyer sahibi olabilmek ve kazanmak için en iyi başlangıcın aktif satış ile olabileceğinin bilincinde olan satışta kariyer yapmak isteyen güçlü, pozitif ve başarılı ekibimizde yer almak isteyen Bodrum'un ilk ve tek sigorta Brokerlik f..

Muğla / Tümü NEF

İş Tanımı         Satış stratejilerimize uygun olarak müşterilere proje sunumunun yapılması         Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulması         Uygun ödeme planlarının çalışılması         Satışın gerçekleştirilmesi         ..

İş TanımıMuğla Küçük Şeyler Anaokulu MüdürüAranan Nitelikler-Adayın atama kriterlerinin mevzuata uygun olması -MEB Mevzuatına hakim olması -Liderlik ve takım çalışmasına yatkın olması -Okul Öncesi Eğitim süreçlerine haki..

Aranan Nitelikler-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden (İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Mütercim Tercümanlık) mezun olması ve pedagojik formasyona sahip olması -MEB tarafından atanma engeli bulunmaması -Alanında yeterli bilgi birikimine sahi..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde BODRUM KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler Üniversitelerin İngilizce öğretmenliği bölümlerinden mezun yada..