Muğla Uzman İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Uzman
Muğla / Tümü Titanic Hotels

İş TanımıTurizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait  2016 yaz sezonunda açılacak olan  Titanic Deluxe Hotel Bodrum  bünyesinde " Spa&Wellness-Kuaför" olarak görevlendirilmek üzere Bay/Bayan..

Muğla / Tümü Titanic Hotels

İş TanımıTurizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait 2016 yaz sezonunda açılacak olan Titanic Deluxe Hotel Bodrum  bünyesinde "SPA&WELLNESS – Estetisyen" olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları..

Muğla / Tümü Titanic Hotels

İş TanımıTurizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait  2016 yaz sezonunda açılacak olan  Titanic Deluxe Hotel Bodrum  bünyesinde "Mekanik Teknisyeni" olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz...

Muğla / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıMarmaris'de bulunan butik otel konseptinde görev alacak ALAKART AŞÇI aramaktayız.   Hijyen kuralları çerçevesinde ve menüler doğrultusunda tezgah ve salata planı yapma, üretim hazırlığı ve üretim sürecini yönetme, üretim öncesi ve sonrası temizlik ve ..

Muğla / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıBODRUM DA  BULUNAN VE ONİKİ AY HİZMET VEREN İŞLETMEMİZDE ALAKART VE DÜNYA MUTFAĞI ÜZERİNE  SERVİS YAPILMAKTADIR. BU ALANDA DENEYİMLİ AŞÇI VE AŞÇI YARDIMCISI ARANMAKTADIR. ÜCRETSİZ ONİKİ AY LOJMAN İMKANIMIZ VARDIR..

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü VESTEL TİCARET A.Ş. bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz Dayanaklı tüketim malları satış sonrası hizmetler bölümünde çeşitli kademelerde..

Muğla / Tümü Ögs Store

SPOR GİYİM,AYAKKABI VE SPOR EKİPMANLARI SEKTÖRÜNDE E-TİCARETTE HIZLA BÜYÜMEKTE OLAN FİRMAMIZA; -MS Office,(Excell, Powerpoint, Word) programlarına ileri derecede hakim tercihen (Photoshop ve Coral Draw) -Dijital Pazarlama alanında tecrübeli. -Google Adwords programını aktif olarak ..