Muğla Uzman İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Uzman
Muğla / Tümü Uğur Dershaneleri

İş Tanımıen az 3 yıl deneyimli..

Muğla / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıMatematik Öğretmeni..

Muğla / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıMatematik Öğretmeni..

Muğla / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıMARMARIS UGUR DERSHANESINDE CALISACAK DENEYIMLI FEN BILGISI OGRETMENI ALINACAKTIR...

İş TanımıTürkiye’nin 7 bölgesinde 141 okul ile hizmet veren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının Bodrum Bahçeşehir Kampüsünde yer alan anaokulu, ilkokul, ortaokulda ve Bodrum Uğur Anadolulu lisesinde görev alacak  * Sınıf Öğretmenleri * Branş Öğretmenleri..

İş Tanımı  Muğla-Marmaris birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,   Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama, tahsilat i..

Muğla / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve en hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde yer alan g2m'de görevlendirilmek üzere 'Satış Yöneticisi' aranmaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda yer almaktadır. ..

Muğla / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı                                      BİZİMLE DÜNYA'YI KORUMAYA VAR MISINIZ?      Sektörün önde gelen güvenlik şirketlerinden olan Korel Güvenlik,ev ve iş yerleri için güvenlik çözümleri sunan Türkiye'nin lider elektronik firmasıdır.1..

Muğla / Tümü GRATİS

İş TanımıMağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak,Mağazaya verilen satış hedefini gerçekleştirmek,Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak,Müşterileri kampanyalar hakkında bilgile..

Muğla / Tümü Saha Merchandising

İş TanımıGıda firmasında lider müşterimiz için görevlendirilmek üzere, ( Merchandiser Tanzim Teşhir ) pozisyonu için Yaya gezici, Bay ve Bayan adaylar aranmaktadır.   Verilen rut dahilin de düzenli mağaza ziyaretlerinde bulunmak, Yetkililerin ..